צפייה בגרסה מלאה : [חוויה] אכזבה ענקית
וואלה חבר'ה אמיתי להגיד לכם, אני מת על השרת הזה,
אחלה של חבר'ה, אחלה של הנהלה,
אבל חייב לשטף בחוויה על הפרצוף שחוויתי כאן ..
חסכתי את כל מה שיכולתי, מכרתי ביום סחר, מכרתי דברים שהיו לי בשחקנים, עשיתי הכל כדי להשיג קופסאות פרימיום.
בסוף הצלחתי לקנות איזה 70,
פאקינג כנף אחת לא יצא, הדרופ רייט לכנפיים זה אללה יסטור אני לא רוצה לדעת אפילו כמה ..
3% לMYTIC ITEM וגם ככה נופל לך חלק מסט ..
אנשים מוכרים פה דברים במחירים אללה יסטור כאילו זה לא יודע מה .. המחירים בשמיים של הכל .. אם אין לך 200 אלף קרדיט אין מצב שתשיג איזה גריק גוד או פורסט או אנאערף אפילו בלאק סנייפר ..
באמת אכזבה ענקית ..
יכול להבין אותך..
עם כמה שהיה לי מזל בקופסאות קצת, וכן הצלחתי להשיג כנפיים, אבל באיזה מחיר?
לפחות 100 קופסאות במינימום אם לא 200 כבר בשלב הזה.
קופסאות אובר יותר גרועות - לא יצא שום דבר שווה ערך.
קופסאות יוניק אפילו יותר גרועות - 3 כנפיים, ומיליון חלקי סטים.
צריך לרענן את הקופסאות לדעתי.
אז קודם כל אני מבין את האכזבה שלך בגלל שלא קיבלת את הכנף שציפית לקבל, אבל דברים כאלו קורים מידי פעם וצריך לדעת להשלים עם מה שקיבלת מאותם קופסאות, סך הכל חוסר מזל.
אחוזי הנפילה של הכנף פורסט הם אותם אחוזים של חלקי סט פורסט, החפצים האלו נמצאים באותה קבוצה שנקראת Mythic ואחוזי הנפילה של אותם חפצים הם 3%, אז שקיבלת חלקי סט פורסט היה לך את אותו הסיכוי לקבל כנף פורסט אבל לצערך היה לך חוסר מזל וכנף פורסט לא נפלה.
אין דבר תוכל לסחור במה שקיבלת ולנסות שוב, גם אם לוקח זמן תאמין לי שבסוף זה שווה את זה אז אל תתייאש זה קורה אתה לא הראשון וגם לא האחרון שקרה לו מקרה דומה..
מאחל לך הצלחה! :)
וואלה חבר'ה אמיתי להגיד לכם, אני מת על השרת הזה,
אחלה של חבר'ה, אחלה של הנהלה,
אבל חייב לשטף בחוויה על הפרצוף שחוויתי כאן ..
חסכתי את כל מה שיכולתי, מכרתי ביום סחר, מכרתי דברים שהיו לי בשחקנים, עשיתי הכל כדי להשיג קופסאות פרימיום.
בסוף הצלחתי לקנות איזה 70,
פאקינג כנף אחת לא יצא, הדרופ רייט לכנפיים זה אללה יסטור אני לא רוצה לדעת אפילו כמה ..
3% לMYTIC ITEM וגם ככה נופל לך חלק מסט ..
אנשים מוכרים פה דברים במחירים אללה יסטור כאילו זה לא יודע מה .. המחירים בשמיים של הכל .. אם אין לך 200 אלף קרדיט אין מצב שתשיג איזה גריק גוד או פורסט או אנאערף אפילו בלאק סנייפר ..
באמת אכזבה ענקית ..
שמע דרור, אתה יודע שאני אוהב וסוחב אותך על גבי כבר תקופה בליג (ואת נדיר גם כן)
אספר לך מקרה שקרה, בתחילת העונה זרקתנו אני ושותפיי לדרך מעל 250 קופסאות פרימיום, 0 כנף.
יומים לאחכ' הרמנו פרימיום באיוונט, ובום , כנף. סתם ככה באמצע היום בלי תכנונים בלי כלום.
אז יש לך עוד תקווה אני מאמין בך :)
מה גם שאם היית מוכר 70 פרימיום היית קונה כנף ועוד נשאר לך עודף,דבר איתי בפעם הבאה בנושא :)
בהצלחה חתיכוס ואל תתן לכלום לאכזב אותך אחי !
שמע דרור, אתה יודע שאני אוהב וסוחב אותך על גבי כבר תקופה בליג (ואת נדיר גם כן)
אספר לך מקרה שקרה, בתחילת העונה זרקתנו אני ושותפיי לדרך מעל 250 קופסאות פרימיום, 0 כנף.
יומים לאחכ' הרמנו פרימיום באיוונט, ובום , כנף. סתם ככה באמצע היום בלי תכנונים בלי כלום.
אז יש לך עוד תקווה אני מאמין בך :)
מה גם שאם היית מוכר 70 פרימיום היית קונה כנף ועוד נשאר לך עודף,דבר איתי בפעם הבאה בנושא :)
בהצלחה חתיכוס ואל תתן לכלום לאכזב אותך אחי !
נחנקנו כבר
קשה מאוד להוציא כנף , זרקתי עד היום 20 פרימיום שזה כלום אבל ראיתי את הבעיתיות ולכן שמתי סטופ ,
זרקתי יוניק יצא משמר לאלף אמרתי זהו פעם אחרונה שזורק.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft