מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [בקשה] בקשת משתמש כבוד

Geto
12-05-23, 23:57
היי, ערב טוב ושבת שלום צוות יקר :)
חשבתי מעט עם עצמי, והגעתי למסקנה שאני חושב שראויה לי הזכות להיות משתמש כבוד.
וכמובן אסביר מדוע.
אכן, הסיבה לכך שאני לא בתפקיד הינה מצערת, די מכוערת, ולא בדיוק צועקת את המילה כבוד.
אבל איך אמרו?
איינשטיין צדק 9 פעמים, וטעה בפעם העשירית - והפעם העשירית היא כל מה שזכרו לו.
על אף המקרה הזה, אני סבור שעשיתי המון טוב לשרת - הן בתפקידים בפורום והן בתפקידים בשרת.
הראיתי נוכחות מלאה בדיסקורד, בפורום, בשרת עצמו.
באתי לכל יום שישי ונתתי מעצמי באופן קבוע, שבועי, ובנוסף במהלך השבוע גם.
נתתי מספיק 'קבלות' וסיבות מוצדקות להתקדמות שלי בשרת שאכן הייתה מאוד יעילה, אמנם עד החודש האחרון אבל אין זה המטרה של האשכול.
כבר עבר שבוע מאז המקרה, ואני בטוח שאני בתחתית המחשבות של הצוות הגבוה כרגע, במיוחד עם התקלות באחסון.
אבל בנושא אחר..
הדוגמה הכי פשוטה לכך שאני חושב שמגיע לי את המינימום של משתמש כבוד, הרי היכל התהילה לא מגיעים אנשים שהודחו, אבל מינימום של משתמש כבוד זה בגלל כל מה שנתתי וכל מה שעשיתי.
נקח לדוגמה את MGM Moti שאמנם כיהן בתפקידיו באזור שנה, אך הודח באישומים הרבה יותר חמורים ובנסיבות אשר מביאות לו רווח אישי עצום, מה שלא קרה כאן כלל במקרה הזה - לא חיפשתי רווח אישי אלא רק קצת 'הנאה' שהושגה בדרכים פסולות.
במקרה של מוטי, הוא אכן זכה למשתמש כבוד.
עכשיו - אני לא בעניין של השוואות, לא חושב שיש בזה טעם, וכמובן לא הבאתי את המקרה של מוטי כצורה להשוואה כלשהי - אלא כדוגמה שמחזקת את הבקשה שלי.
סבורני כי יש לי מקום לקבל את המינימום כבוד, טיפת כבוד הזאת שנותרה כי אני בטוח שתרמתי הרבה לשרת ולפורום.

למען הסר ספק - אני מבקש תגובה של דולב/עומר/שחר, וכן - אבקש שתשקלו ברצינות את הבקשה שלי, מקווה שלחיוב, כי אתם יודעים בעצמכם כמה נתתי, כמה עשיתי והכל היה לטובת השרת.
אני חושב שלמחוק את הכל בגלל שטעיתי פעם אחת יהיה לא נכון ולא צודק, במיוחד כשעל הטעות הזאת עשיתי אלף דברים טובים.

Shahar
13-05-23, 20:04
עומרי, אי אפשר לקחת ממך את התרומה הרבה שלך בפורום. לקחת אחראיות על מה שעשית ועל כן, באופן חריג אני כן מאשר שתקבל משתמש כבוד.
כולנו עושים טעויות ואין אדם שחף מהן, לכן אומרים: ״מודה ועוזב ירוחם״.

שבוע מבורך