צפייה בגרסה מלאה : [סקר] איזו מערכת קרבות (PvP) אתם מעדיפים?
שלום רב קהילת אמיו יוניק,
כחלק משינויים ושיפורים שעתידים לצאת החלטתי לשמוע את דעתכם בנוגע למערכת הקרבות בשרת (PvP).
כשחקן עבר (2006) ששיחק במספר שרתים גדולים בעבר התנסיתי במספר סוגים של מערכות קרבות PvP (שונות באיזונן).
בסקר זה ארצה לשמוע את דעתכם בנוגע למערכת הקרבות הנוכחית בשרת,
האם תעדיפו אותה או דווקא את מערכת הקרבות שדומה לעונה 1 בPvP?
השוני יבוא לידי ביטוי בעיקר בדמות BK (לוחם)-
בכמות הריף שתהיה נמוכה יותר, סלאשים יהיו פחות משמעותיים ואילו קומבואים יקבלו משמעות גדולה יותר.
אשמח לדעת את דעתכם, כמובן שניתן גם לפתוח את הנושא לדיון כאן באשכול.
הצבעתכם בסקר חשובה והכרחית לצורך הבנת התפלגות הדעות בקהילה.
בברכה,
עמית בעל הקהילה.
עונה 1 בהחלט הכי טוב שיש
אחלה סופש חבר ותיק
PvP עונה 1 בהחלט
תחזירו עטרה ליושנה 💪
פחות בעד, הקומבואים פה גם ככה מורידים מלא דמג(עם סט עתיק לפחות)
אולי תוכל לשלוח השוואה בסרטון בין מה שעכשיו לPvP של עונה 1?
הקרבות שהכי אהבתי היו בעונה 3-4
קרבות עונה 1 יכול לבוא פה טוב מאוד
עונה 1, ככה סלאשרים כמו דולב יוכלו לעשות חמוצים
כזה:
https://www.youtube.com/watch?v=Y99sHuxbR9E
לדעתי גם כשחקן מהעבר , עונה 1 מצוין לקרבות .
השרת צריך שינוי תשנו לעונה 1 נראה מה יהיה.
בתור שחקנית וותיקה באמיו בשרתים שונים, לדעתי להפוך את הבייקי לדמות מרכזית יותר ממה שהיא היום יהרוס את חווית המשחק לאנשים שלא אוהבים את הדמות בייקי בהשוואה לשאר הדמויות.
הגיע הזמן לבאלנס בין כל הדמויות ושאנשים שלא אוהבים בייקי בהכרח יוכלו גם להשתתף בקרבות/סייג'ים בצורה מאוזנת.
כמעט בכל שרת ישראלי ששיחקתי בייקי היה הדמות המרכזית והכי חזקה לקרבות.
אז לכן אני חושבת שעדיף לבצע כאן איזון משמעותי לכלל הדמויות שגם סומנור/קוסם/לורד/כל דמות אחרת תוכל לתת את אותו הפייט לבייקי.
הפכתם את הסומנור כאן לדמות שהיא פרימיום - שצריך להשקיע כסף/אמצעים אחרים על מנת להשיגה, לכן אני חושבת שאתם צריכים לתת לה יותר ממה שהיא עכשיו.
כי נכון לכרגע במצב הנוכחי שום דמות לא יכולה לתת פייט לבייקי (רק במידה והיא עם באף בייקי/באפים).
כזה:
https://www.youtube.com/watch?v=Y99sHuxbR9E
עדיף הPvP של עכשיו ממה שבסרטון
ואגב F2 מפעיל F3 סוגר חחחחחח
בתור שחקנית וותיקה באמיו בשרתים שונים, לדעתי להפוך את הבייקי לדמות מרכזית יותר ממה שהיא היום יהרוס את חווית המשחק לאנשים שלא אוהבים את הדמות בייקי בהשוואה לשאר הדמויות.
הגיע הזמן לבאלנס בין כל הדמויות ושאנשים שלא אוהבים בייקי בהכרח יוכלו גם להשתתף בקרבות/סייג'ים בצורה מאוזנת.
כמעט בכל שרת ישראלי ששיחקתי בייקי היה הדמות המרכזית והכי חזקה לקרבות.
אז לכן אני חושבת שעדיף לבצע כאן איזון משמעותי לכלל הדמויות שגם סומנור/קוסם/לורד/כל דמות אחרת תוכל לתת את אותו הפייט לבייקי.
הפכתם את הסומנור כאן לדמות שהיא פרימיום - שצריך להשקיע כסף/אמצעים אחרים על מנת להשיגה, לכן אני חושבת שאתם צריכים לתת לה יותר ממה שהיא עכשיו.
כי נכון לכרגע במצב הנוכחי שום דמות לא יכולה לתת פייט לבייקי (רק במידה והיא עם באף בייקי/באפים).
לא יודע אם יצא לך להגיע מתישהו לסיג' פה אבל זה ממש לא ככה, קוסם, דיאל, ואמגי משמידים פה(אמגי פחות כי יש לו באג בסקיל)
בסופו של דבר כל דמות ייחודית והביקי פשוט נחשב חזק בגלל הטנקיות שלו עם הבאף שלו והיכולת לבצע קומבו, דמויות אחרות לא צריכות להזיע ולעשות קומבו רק להחזיק מקש ימני וQWE
וסתם שתדע שאני מכיר כמה שלא רצו לשחק פה בכלל כי סתם דוגמה הדיאל חזק בטירוף
קראתי את התגובות שלכם, ראשית כל אני שמח מאוד לראות את ההיענות והשתתפות בסקר.
הסקר מתייחס ברובו לדמות ביקי כפי שצוין, אתאר כאן בספציפיות יותר את משמעות האופציה של 'עונה 1' והיא שכמות הריף תרד כאשר ביקי תוקף כל דמות אחרת, דמג' הסלאשים יהיה זניח ביחס לקומבואים וכי על מנת להוריד דמויות אחרות יהיה על הביקי לבצע יותר קומבואים מהרגיל- חשוב לציין שיהיה קל משמעותית יותר לבצע קומבואים וזאת בעקבות ירידת הריף.
בימים אלו מתבצעות בדיקות בשרת הטסטים של המשחק על שדרוג מסוג זה במערכת הקרבות.
המשך דיון מהנה ושבוע מבורך, עמית :)
הקהילה אמרה את דבריה - החל מהיום (לאחר יציאתו של העדכון) יבוצע השינוי כבטא ראשוני בהתאם לתוצאות הסקר.
:exclamation:
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft