צפייה בגרסה מלאה : מה אתם חושבים שצריך לשפר בשרת
חשוב לי מאוד לדעת בתור אחד שאוהב מאוד את הקהילה ובצוות השרת לשמוע מה אתם חושבים שצריך לשפר
תשתפו אותי נשמח לשמוע
- להקשות יותר על השגת חפצים
רוב האנשים לא צריכים כאן כלום וזה באסה.. טחנת ריסטים הרווחת מלא דברים ואין הרבה מה לעשות איתם. מידי פעם מוצאים מישהו שצריך משהו קטן שהרווחת..
- שחרור כינויים תמורת חפצים?
- יותר מכרזים שווים שיגמרו לנו להתרושש
- להכניס חפצים חדשים לשרת!~!!
-NPC שיקח ממך המון חפצים בתמורה לקצת קרדיטים?
-בוסים יכול להיות נחמד. אפילו מגילות שמשגרות לך בוס פרטי במחיר מופרז יתאים כאן (כמובן שהפרס בהתאם)
-בכללי לשפר את כל העלילה של השרת מעבר לריסטים ופול (היות ואפילו סייג' אין כאן)
כולם כאן פולים עם סט ואם לא אז בקרוב יהיו כי יש באטל פס - תנו לנו איזה משהו לעשות כשאנחנו פולים ומסודרים עם סט
- קצת מאוס הטחינה הזאת של הריסטים אנשים תקועים בזה ושקועים בעצמם בקושי מדברים אחד עם השני...
- Battle Royal
- להחזיר את הכדורגל על פרס נחמד יכול להיות אחלה
-כל ה+9 הזה שרץ בשרת אנשים לא קונים את זה ולא צריכים את זה. תנו משהו לעשות עם זה
שיהיה בהצלחה
חברים אני רוצה לראות שאתם כותבים עוד דברים
יחסי אנוש יותר טובים בין צוות ההנהלה לשחקני השרת, אנחנו גם בני אדם זה שההוא מנכל וההוא בעלים לא אומר שאנחנו לא צריכים לקבל יחס אנושי מכבד, זה כמו כל עסק אתה (עמית) בתור בעלים של עסק צריך לתת שירות הכי טוב שיש ללקוחות שלך, הרבה מאוד אנשים וחברים שלי מחוץ לשרת רק בגלל היחסי אנוש האלה והרגשה של זלזול בשעות והשקעה של אנשים, שרת חדש לא צריך ליהיות כזה מחמיר עם הקהילה ואפשר לסדר הכל בדרך נעימה, בכל אופן אם ישתפרו יחסי האנוש זה יהיה אחלה שרת ולך תדע אם באמת זה יגיע למי שצריך והוא ירצה לדבר, אני מוכן להתחייב שכולם יחזרו לשחק בשרת.
יחסי אנוש יותר טובים בין צוות ההנהלה לשחקני השרת, אנחנו גם בני אדם זה שההוא מנכל וההוא בעלים לא אומר שאנחנו לא צריכים לקבל יחס אנושי מכבד, זה כמו כל עסק אתה (עמית) בתור בעלים של עסק צריך לתת שירות הכי טוב שיש ללקוחות שלך, הרבה מאוד אנשים וחברים שלי מחוץ לשרת רק בגלל היחסי אנוש האלה והרגשה של זלזול בשעות והשקעה של אנשים, שרת חדש לא צריך ליהיות כזה מחמיר עם הקהילה ואפשר לסדר הכל בדרך נעימה, בכל אופן אם ישתפרו יחסי האנוש זה יהיה אחלה שרת ולך תדע אם באמת זה יגיע למי שצריך והוא ירצה לדבר, אני מוכן להתחייב שכולם יחזרו לשחק בשרת.
את האמת שזה ככה זה מתחילת ההיסטוריה של שרתים בארץ
בעלי השרתים חושבים שאנחנו השחקנים חייבים להם משהו ומתנהגים בביריונות , וברגע שזה מגיע לשיא סוגרים את השרת ופתוחים אותו מאוחר יותר
בכל אני הייתי חושב שצריך להוסיף עוד ספוטים
או עוד שרת אימונים
עוד ספוטים!!!
יש המון אנשים שמתאמנים, ולהתאמן בספוט חלש זה מייאש כשאתה יודע שיש אנשים שעושים ריסטים פי 2 / 3 יותר מהר ממך.
לגביי כל התגובות אנחנו בתור הצוות נשתדל לעשות את הדברים מושלם
ואנחנו רוצים לתת לך את חווית המשחק הכי מהנה שיש
אני רוצה לראות עוד תגובות חברים
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft