מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [בקשת חנינה על באן] חנינה ל AngelError ועוד

omero111
08-12-24, 21:25
שלום יש לי שחקנים בשם
angelError
paulShark
SpooTLine
EscGame
ועוד קיבלת באן על איומים וקללות
אני חשוב שצריך להוריד לי תבאן קודם כל לא ידעתי שזה מנהל דבר שני כל בן אדם אחר לא משנה לא הייה לי כווננה לא התנהגתי
לפי נהלים כי לא קראתי אחרי תקופה של באן אני מצטער על כל שניה שעשית רע במשחק ואין לי כוונה אני אם מחלת עצבים מילדות ומהצבא ביכלל נפצעתי בעזה ומישם נפש נסדקב עוד יותר
אני עעובר תקופה קשה של עצבים ירידות ועליות אני לא מודע למה שאני עשוה אני מטפל בעצמי ובמחלת עצבם שליי אתם יכולים לשאול לפי הכינוי עכשיו של שחקן שפתחתי כמה אני עשוה שינוי תורם ל אמקלל עוזר
אני חושב שצריך לתת לי חניינה זה פעם ראושנה שאני מקבל לצמיתות אין לי כוונה אני באמת יותר לא יחזור על זה שוב אני תורם תמיד לשרת עושה הכל תקין זה רק הקללות בבקשה תנו לי חנינה ותשחקנים שלי לא יחזור על זה לעולםם למדתי לקח כל יום אני סובלל!!!! בבקהש יותר לא יקרה עברתי על הבשר שלי כל יום צער על שחקנים בבקשה מימכם זה לא יקרה לעולם אני מבקש סליחה מלהב ויותר לא יעשה טעות אחת קטנה אפילו
אני גם חדש יחסית לא כולכך מבין דברים לא כולך מודע ממה כן ומה לא אבל היום הבנתי הכל עברתי על תקנון על הפורום הרבה להבין מה כן מה לא אני באמת מצטער לא יקרה יותתרר

Omer
14-12-24, 20:56
אהלן,
כבר קיבלת תשובה על המקרה בטיקט שפתחת.
ושם גם הוסבר לך על החנינות - תוכל לנסות להגיש בעונה הבאה, כעת אתה לא עומד בקריטריונים להגשת חנינה.
:exclamation: