Almog
21-12-21, 00:14
*אשמח קודם כל אם אפשר להעביר למקום הרלוונטי פשוט לא מצאתי איפה לרשום, חשוב לי שיהיה פתוח לתגובות ופירגונים
נכנסתי אתמול למשחק אחרי תקופה שחיפשתי שרת אמיו פעיל ואיכותי
חייב להגיד שכל השרת מקבל בפנים יפות, עוזר ועונה לשאלות ונותן באמת תמיכה ומעטפת כמו שצריך
אבל יש בחור בצוות הזה, כל כך תותח , כל כך מדויק, וכל כך מתחשב ואכפתי שמגיע לו אשכול כזה בשבילו
רוצה להגיד המון המון תודה לדוד - DAVID שישב איתי קרוב לשעתיים שלמות והסביר לי כל פרט הכי קטן שרציתי לדעת,
ענה לי על שאלות, עזר לי להבין את המערכות ואת אופן ההתקדמות בשרת, נכנס למשתמש הפרטי שלו ותרם לי להתחלה דברים שלא חשבתי שאקבל ממנו
שאפו אחד גדול דוד מגיע לך אחי !!!
*עומר גם לך מגיעה תודה ענקית על ההסברים והכל, כמו שאמרתי לשניכם
צוות אליפות, שרת אליפות, אמיו יוניק אליפות !!!
ובנימה זו, אאחל בהצלחה לכל המצטרפים החדשים כמוני, יש בארץ בית חם לכל מי שרוצה לחזור, לשחק, להנות וסתם להעלות נוסטלגיה וחיוך
תודה רבה לכולכם !!!!!
אלמוג - Scizor
נכנסתי אתמול למשחק אחרי תקופה שחיפשתי שרת אמיו פעיל ואיכותי
חייב להגיד שכל השרת מקבל בפנים יפות, עוזר ועונה לשאלות ונותן באמת תמיכה ומעטפת כמו שצריך
אבל יש בחור בצוות הזה, כל כך תותח , כל כך מדויק, וכל כך מתחשב ואכפתי שמגיע לו אשכול כזה בשבילו
רוצה להגיד המון המון תודה לדוד - DAVID שישב איתי קרוב לשעתיים שלמות והסביר לי כל פרט הכי קטן שרציתי לדעת,
ענה לי על שאלות, עזר לי להבין את המערכות ואת אופן ההתקדמות בשרת, נכנס למשתמש הפרטי שלו ותרם לי להתחלה דברים שלא חשבתי שאקבל ממנו
שאפו אחד גדול דוד מגיע לך אחי !!!
*עומר גם לך מגיעה תודה ענקית על ההסברים והכל, כמו שאמרתי לשניכם
צוות אליפות, שרת אליפות, אמיו יוניק אליפות !!!
ובנימה זו, אאחל בהצלחה לכל המצטרפים החדשים כמוני, יש בארץ בית חם לכל מי שרוצה לחזור, לשחק, להנות וסתם להעלות נוסטלגיה וחיוך
תודה רבה לכולכם !!!!!
אלמוג - Scizor