צפייה בגרסה מלאה : [דיון] כמה זמן לריסט ?
https://i.imgur.com/WZSXHiO.png (https://forum.uniquemu.co.il/index.php)
שלום לכם
באשכול זה אנו נדון כמה זמן לוקח לנו (השחקנים) לעשות ריסט.
מבוא
למי שלא מכיר אותי אני דניאל , מנהל ושחקן בקהילת האמיו מעל ל-11 שנים
עברתי הרבה שרתים חלקם קלים , חלקם קשים , היה גם אחד דינאמי.
אם אני זוכר נכון שהשרת הזה לפני שדרוגו לעונה 8 היה שרת קל (99999EXP)
אבל מאז שהכניסו את חנות הריסטים המשודרגת (אתם תקראו לזה באטל פס או איך שמתחשק לכם)
יכול להיות שהפרטים שונו (תקנו אותי אם אני טועה)
הדיון
בכל מקרה הורדתי את המשחק היום בשעה 15:00
אני לא יודע אם זה נורמלי אבל עכשיו השעה 17:07 ואני רמה 349 (ריסט ראשון - אפילו לא..)
אני לא יודע אם הקושי נובע מתוך פרטי השרת או מתוך חוסר במשאבים מצד השחקן שלי
אבל הניסיון שלי במשחק מצביע על זה שדווקא האקספי פה הוא הפאקטור הבעייתי.
מצד אחד - השרת הוא שרת עמיד וותיק שקיים מעל שנתיים ולכן המנהלים מרשים לעצמם להתפתח עם מגוון האפשרויות שלו שיכולות לקדם שחקנים - שזה דבר יפה בפני עצמו
מהצד השני - בתור שחקן חדש שנכנס לשחק בשרת לדעתי שעתיים וחצי לריסט ראשון זה טיפה מוגזם. ואתה קצת מתייאש כי המטרה שלך היא להתקדם בקצב לא מהיר אבל גם לא איטי מדי
סיכום
אז בסדר יש כמות של קהילה עמידה שהוכיחה את עצמה , אבל מה עם קצת סיוע לשחקן החדש ?
זה הרי נכון שהמערכת חינמית והכל טוב ויפה
פשוט בגלל שעכשיו היא בחוץ קשה יותר לבצע דברים בסיסיים במשחק כמו לעשות פול לשחקן
אולי אני מקדים את המאוחר אבל זה הרושם הראשוני שקיבלתי בתור שחקן חדש בשרת
~הרושם שאתם אולי בטעות בלי לשים לב יצרתם~
הערות לסיום
1) אני חייב לציין שאין במטרת האשכול לפגוע במוניטין השרת .
אתם מוזמנים להגיב את דעתכם ואת ההתרשמות שלכם מהשרת כי אני באמת אשמח לשמוע עוד דעות שאולי ישנו את הדעה שלי .
2) האשכול לא נכתב במטרה לעזור לאינטרס האישי שלי אלא אולי לעצור לשניה אחת את ההתקדמות המטורפת הטכנית ולהסתכל גם על השחקן החדש
3) אם יש הטבה לחדשים אשר פעילה כעת שאפשר לקבל אותה אשמח לשמוע פרטים נוספים.
אשמח גם להתעניינות מהצוות (פקחים ומעלה)
דיון פורה .
אני אדלג דוך לדיון ואגיד לך דבר כה , הקהילה פה היא מאוד חמה ככה שבמידה והגעת למצב שאתה רמה 350 0 ריסט מבלי לבקש אימון .
אז שאפו .
ככל שתתקדם יותר במשחק (כמו לעלות בריסטים) השחקן שלך יהיה יותר חזק , וכך יגרום לך לעלות יותר מהר .
הקהילה פה דואגת לשחקן החדש , זה לא משנה כל כך עם אתה מנהל משחק או שחקן פשוט מן המניין .
תבקש אימון ותאמין לי שאנשים ייקפצו עלייך ויעזרו וישתדלו לעזור .
זה משהו שנוצר עם הקהילה כאן ואני מקווה שזה יישמר , תמיד לעזור אחד לשני .
בתור התחלה אתה חייב פארטי, לבד יקח יותר זמן מן הסתם.
אחרי כמה ריסטים כשאתה מתחזק אתה יכול לעלות סולו בשעה-שעה וחצי אם תזיע ותהיה עם פט של אקספי.
בתור התחלה אתה חייב פארטי, לבד יקח יותר זמן מן הסתם.
אחרי כמה ריסטים כשאתה מתחזק אתה יכול לעלות סולו בשעה-שעה וחצי אם תזיע ותהיה עם פט של אקספי.
אני אציין שאני מעל שעה בתוך פארטי בספוט מרכזי בארנה , ועליתי בסך הכל שבעים רמות , אנחנו כבר נכנסים לשעה השלישית של הריסט הראשון חברים
אני אציין שאני מעל שעה בתוך פארטי בספוט מרכזי בארנה , ועליתי בסך הכל שבעים רמות , אנחנו כבר נכנסים לשעה השלישית של הריסט הראשון חברים
שימו לב שההפרשי רמות לא עולים על 60 כשאתם מתאמנים ביחד ושאתם לוקחים ספוטים טובים,
ותנסה לארגן איזה חיה של אקספי על הדרך.
אגב, הבעיה שיותר משפיעה זה ההשתלטות על הספוטים, פותחים כמה קליינטים ותופסים הכל. שיהיו קיקים ב400 , אימון יותר חשוב מפארמינג.
צודק, בתור שחקן חדש האמת די קשה.
עדיין לא בדקתי את הנושא של לעשות PT עם אנשים אך נראה את הנושא עכשיו..
שימו לב שההפרשי רמות לא עולים על 60 כשאתם מתאמנים ביחד ושאתם לוקחים ספוטים טובים,
ותנסה לארגן איזה חיה של אקספי על הדרך.
אגב, הבעיה שיותר משפיעה זה ההשתלטות על הספוטים, פותחים כמה קליינטים ותופסים הכל. שיהיו קיקים ב400 , אימון יותר חשוב מפארמינג.
בתור שחקן חדש לא הייתה לי בעיה של מציאת ספוט או משהו כזה
כן כל ארנה תפוסה מן הסתם אבל זה יוצר עניין של PVP זה חלק מהמשחק
הבעיה היא האקספי המועט ששחקן חדש מקבל
אם היו נגיד מוציאים SEAL של אקספי לשחקנים חדשים או משהו מהסוג הזה לדעתי השרת היה מרוויח מזה כי זה היה מבטיח את ההמשכיות של אותו שחקן חדש במשחק לפחות עד לריסט השישי שביעי שהוא יוכל כבר להיות אחרי עבודה שלוש ובמאסטר לבל שאז בתכלס אתה יכול להתקדם בלי בעיה
מצד אחד אתה משפר את השחקנים הקיימים אבל באותה הנשימה אתה לא שוכח את החדשים ונותן גם להם איזה פוש קטן להתחלה
היי דניאל, קודם כל ברוך הבא לקהילה.
בתור שחקן חדש ישנה תוספת EXP ("באף למתחיל") והיא לשחקנים בריסט הראשון (0), את איוונט הריקול שדרכו תוכל לקבל הטבות שונות ביניהן את חיית הפנדה בעלת תוספת אקספי משמעותית (+50%).
לשימושך בין מערכות השרת מערכת "חיפוש פארטי" שמאפשרת לך להצטרף לפארטים של שחקנים בהתאם לדרישותיהם (רמות, דמות וכיו"ב..)
קהילת השרת מהיכרותי מקבלת בברכה שחקנים חדשים ובמיוחד בתחילת עונה חדשה בבאטל פאס יש הזדמנות להצטרף לאימונים עם השחקנים הוותיקים יותר.
הסברים טובים יותר ומפורטים תוכל לקבל מפורום מדריכים (https://forum.uniquemu.co.il/forumdisplay.php/20-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D) או משאר שחקני הקהילה (לגבי שאלות שאולי יתעוררו במהלך המשחק)
במידה וישנן הצעות נוספות לשיפור/שימור יותר מנשמח לשמוע ולקחת אותם לתשומת ליבנו לעונות הבאות וניתן להגישן בדיסקורד (צ'אנל "הצעות") או בפורום פניות לצוות ההנהלה.
באיחול הצלחה רבה, עמית. :)
היי דניאל, קודם כל ברוך הבא לקהילה.
בתור שחקן חדש ישנה תוספת EXP ("באף למתחיל") והיא לשחקנים בריסט הראשון (0), את איוונט הריקול שדרכו תוכל לקבל הטבות שונות ביניהן את חיית הפנדה בעלת תוספת אקספי משמעותית (+50%).
לשימושך בין מערכות השרת מערכת "חיפוש פארטי" שמאפשרת לך להצטרף לפארטים של שחקנים בהתאם לדרישותיהם (רמות, דמות וכיו"ב..)
קהילת השרת מהיכרותי מקבלת בברכה שחקנים חדשים ובמיוחד בתחילת עונה חדשה בבאטל פאס יש הזדמנות להצטרף לאימונים עם השחקנים הוותיקים יותר.
הסברים טובים יותר ומפורטים תוכל לקבל מפורום מדריכים (https://forum.uniquemu.co.il/forumdisplay.php/20-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D) או משאר שחקני הקהילה (לגבי שאלות שאולי יתעוררו במהלך המשחק)
במידה וישנן הצעות נוספות לשיפור/שימור יותר מנשמח לשמוע ולקחת אותם לתשומת ליבנו לעונות הבאות וניתן להגישן בדיסקורד (צ'אנל "הצעות") או בפורום פניות לצוות ההנהלה.
באיחול הצלחה רבה, עמית. :)
תודה , מקווה לקבל את הפנדה שמחוללת פלאים בהקדם האפשרי .
תודה , מקווה לקבל את הפנדה שמחוללת פלאים בהקדם האפשרי .
ברוך הבא לשרת קודם כל, אגיע הביתה ואצטט אותך באשכול לצאת מהשחקן על מנת שאוכל לשים לך את ההטבה (בה אתה מקבל 200 קרדיטים, 3 תיבות למתחילים וחיית פנדה)
אני גם אוסיף לכל הנאמר כאן שבפארטי האקספי מתחלק בין השחקנים ולכן גם הזמן שתעלו בו רמות ייעלה. כאשר תגיע לכמה ריסטים כבר ותוכל להרוג את המפלצות הכי חזקות בארנה (השחורות) ותתאמן לבד עם חיה שמוסיפה אקספי אז תוכל לעשות ריסט גם בשעה.
יש לך גם את איוונט "השעה השמחה" בשרת (HappyHour) שמוסיף 80% תוספת אקספי למשך שעה (האיוונט מתקיים פעמיים ביום, אחת בצהריים ואחת בערב) תוכל ללחוץ X ואז על Events Timer כדי לעקוב אחרי זמן תחילת האיוונט.
היי דניאל ערב טוב,
דעתי האישית על השרת בגדול: לא שיחקתי בשום שרת דומה לזה מכמה בחינות
הרמת קושי בשרת מאוד מדוייקת, הריסט הראשון אכן קשה ולי לקח יום שלם כמעט לעשות אותו בלי אימון אבל כל כך נהנתי ותוך כדי זה ישבתי חקרתי למדתי על השרת ועל המערכות ככה שהזמן הזה לא מתבזבז אם מנצלים אותו נכון, מעבר לכך תוך 5 ימים מאז הריסט הראשון אני כבר פול על 2 שחקנים כי אחרי שאתה מבין את הספוטים ואיפה להתאמן אז הכל קליל יותר
החפצים בשרת: עבודה מדהימה על הבאטל פס שמקנה לכל שחקן את האופציה להתקדם ולצבור חפצים ששווים את זה ומנגד אחרי עונה חדשה (כל 4 חודשים בדרך כלל) החפצים מקבל נרף מסוים וחפצים חדשים הופכים להיות שווים וחזקים יותר, ככה השרת תמיד נשאר יציב וגם אלו שהיו וחרשו עונה שלמה פתאום חוזרים חזרה להתחלה במובן מסוים
אז לסיכום הדעה שלי, שרת מדהים שבאמת עושה חשק לשחק ולא אחרי יום וחצי הכל קל מדי, שרת שמוציא ממך באמת את ההנאה של אמיו הנוסטלגי פלוס שיפורים משמעותיים עכשויים , וכל זה יחד עם צוות שחקנים מדהימים וצוות הנהלה שפה לכל שאלה ועניין לא משנה מתי (אני עד היום מקבל תשובות ב2 בלילה חחחח )
מאחל לך המון בהצלחה ואם אתה צריך עזרה אישית בהבנת המשחק, מערכות, ספוטים, אימונים או כל דבר אחר אתה מוזמן לפנות אליי בשרת או בדיסקורד
Sharp#1648
תן בראד תותח 🙏
אחרי ששיחקתי באמיו ישראל כמה שנים כל דבר יהיה יותר קל זה בטוח ..
להגיע לרמה 300 באמת זה שטויות זה עיניין של גג גג שעה..
אני שחקן חדש הצטרפתי לפני שלושה ימים ובינתיים יש לי קוסם כמעט 5 ריסט, אלף עוד רגע ריסט, ביקי כמעט 2 ריסט...
אחרי ששיחקתי באמיו ישראל כמה שנים כל דבר יהיה יותר קל זה בטוח ..
להגיע לרמה 300 באמת זה שטויות זה עיניין של גג גג שעה..
אני שחקן חדש הצטרפתי לפני שלושה ימים ובינתיים יש לי קוסם כמעט 5 ריסט, אלף עוד רגע ריסט, ביקי כמעט 2 ריסט...
אני גם חדש
מגיע לנו הכל חברי הטוב
אתה בפארטי, בלי פארטי אתה יכול להגיע ל2.5 מיליון אקספי.
כשתתחזק ותוכל להרוג לבד, תוריד 20-30 אלף למפלצות, תיהיה עם פנדה או חיה של אקספי אתה תראה שתוך שעה אתה ריסט מ280.
שעה - שעה וחצי גג לוקח לי לעשות ריסט בקוסם אבל אני מאמן עוד דמויות ואין לי כוח כל שעה לעשות ריסט אז לוקח ת'זמן,
לא חושב שיש משהו שצריך לשנות. להשיג UC לא אמור להיות כלכך פשוט :rolleyes:
וואלה 45 דקות לריסט
כמובן שלא בכל מקום.
אז אחרי שהתחלתי ביחד איתך נראלי (ב1\2) את המשחק, המשחק לא כזה קשה.
3 ריסטים ראשונים זה בלתי אפשרי לבד, או שאתה רוצה לחכות שבוע חחחח.
ביחד עם העזרה של מגוון שחקנים הצלחתי להגיע ביום אחד ל5 ריסטים ועכשיו הצלחתי לעשות ריסט לבד בתוך שעה ו20 דק.
כמו שאמרו זה משתנה,
הפנדה בהחלט מועילה! אם אתה צריך יש לי אחת להביא לך.
תוסיף אותי במשחק Yzal
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft