מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [בקשת חנינה על באן] חנינה על באן AquaNova

mayfaragon
21-03-25, 11:09
נושא: בקשה לחנינה – AquaNova
שלום צוות Mu Unique,
אני פונה אליכם בבקשה לשקול חנינה עבור החשבון שלי, אשר קיבל באן קבוע עקב סחר בכסף אמיתי. אני מבין את החוקים של השרת ומודה בכך שהייתי צריך להימנע מפעולה זו. זוהי הפעם הראשונה שאני מקבל באן, ואני מבקש הזדמנות שנייה לחזור ולשחק באופן הוגן במסגרת הכללים.
אני חייב לציין שמצאתי את עצמי בשרת נהנה מכל רגע וזכיתי להכיר אנשים שנפתחו בפניי ואני בפניהם ברמה חברית! כיף לי בשרת שלכם וחלק מכל המעבר על החוקים השטותי הזה נבע מקניית רכב..
אני לא יודע עד כמה זה מעניין אותכם באמת אבל אני תושב שדרות ואחרי מה שעברתי ב7.10 השרת והקהילה שלכם עזרה לי המון עם המצב הנפשי שהייתי,אשמח מאוד לחזור להיות איתכם ביחד שוב ואני מבטיח שלא תתחרטו.
אני יודע שלרוב לא מאשרים חנינות במקרה כמו שלי, אך אני מקווה שתוכלו לשקול את בקשתי ולתת לי צ’אנס נוסף. אני מתחייב להקפיד על החוקים ולהימנע מכל פעולה שעלולה להפר אותם בעתיד.
תודה על הזמן וההתייחסות שלכם. אני מאוד מקווה להזדמנות נוספת.
בברכה,
AquaNova

Omer
21-03-25, 22:04
אהלן חבר,
צר לי לשמוע על הסיפור שלך ומה שעברת, אך זה לא מזכה אותך מביצוע העבירה!
בנוסף לכך אנחנו לא יכולים לעשות איפה ואיפה במתן חנינה על עבירה כזאת - נקבע כי לא ניתן לקבל חנינה על ביצוע סחר בכסף כך שזה חל על כולם.
על כן החנינה נדחתה - תמיד תוכל לשחק בשרת - אתה לא מורחק או משהו, אם באמת תרצה לפתוח דף חדש.