מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [בקשת חנינה על באן] חנינה על משהו שלא קרה

Original
25-03-25, 09:47
ניק השחקן \ השחקנים שבבאן:כל השחקנים שלי
סיבת ההרחקה \ באן לצמיתות שלי: אין סיבה ואין הוכחה
קישור לאשכול הבאן [אם לא מוצאים יש ליצור קשר עם אחד מחברי צוות השרת לסיוע]:
מדוע אני חושב שצריך להוריד לי את הבאן \ ה לא השתמשנו באקים! לא יודעים מה זה paybass
הערות:אין לי כוח לחפור ולנסות להוכיח לאנשים שלא רוצים לצאת מהבועה שלהם רגע ולבדוק ולראות שנפלה כאן טעות
חצי מהצוות שקיים ומי שהיה בצוות באותה תקופה כולם אמרו שיודעים שנתי לא עשה כלום וזה היה באג בערכת
אדון עומר היקר בחנינה הקודמת קנסת את השחקן הראשי שלי (חרב חגיגות השנתיים/כנף דרקון )למה? מה אני עשיתי שקנסת אותי? הבאת לי כבר באן לכל השחקנים בגלל נתי אבל למה קנסת אותי גם? עד היום אני לא מבין למה קנסת אותי
אני לא עשיתי שום דבר למה אני נענש? בגלל שהייתי שותף של נתי?
מיהרת לתת באן ולחלק את הדברים שלי ושל נתי לאחרים בשביל מה? מה עשינו לך שלא יכולת אפילו לבדוק מה קורה

Omer
29-03-25, 09:31
עד כה לא סיפקתם שום הוכחות שיכולות לסתור את התפיסה של נתי על עקיפת מערכת הגנה (תפיסה שהיא 100% - בסופו של דבר בודקת האם אתה מחובר למערכת הגנה של המשחק או שלא, מאוד פשוט), בנוסף אתם מבקשים חנינה על "כל המשתמשים" מצטער אבל לא הבנתם את הקונספט של חנינות וזה לא ערעור פה.
נקנסת כי אתה חלק מהבאן - אין לי שום דבר אישי נגדך, כמו כל אחד אחר שהיה שותף של מישהו שקיבל באן גם אתה נקנסת.
לא נראה שמאז שקיבלתם חנינה בכלל חשבתם על לחזור לשחק (התחברתם אולי פעם פעמיים לכן עם גישה כזאת אני לא רואה שום טעם לאשר לכם חנינה שוב.)
החנינה נדחתה, ננעל.