צפייה בגרסה מלאה : [סקר] מה דעתכם על השרת?
שלום לכולם,
אשמח אם תשתפו מה היו התחושות שלכם לגבי השרת כשהתחלתם וכיום :)
דיון פורה.
בהתחלה הכל היה לא מובן לי כי הפרטים האלה הם פרטים ייחודיים (שאין בשום מקום אחר) ולכן לקח לי קצת זמן להסתגל לשרת ולנסות להבין איפה כל דבר נמצא ומה משמש כל דבר
לדעתי יש עוד דברים לשיפור ברמה הטכנית אבל אני מאמין שזה יגיע בבוא הזמן
בסך הכל שרת נחמד מאוד
דיון פורה
מעבר לשרת ! קהילה שלמה שכל כך כיף לקחת בה חלק
לא אומר את זה כי אני בתפקיד כי אלו מילים שעוד אמרתי בתחילת הדרך שלי
שרת מהנה כל כך עם כל הקונספט של הבאטל פס והמערכות השונות בשרת
איוונטים כיד המלך
ושרת דיסקורד + הפורום הזה שרק מחזקים עוד יותר את ההנאה והחיבור של כולנו אחד לשני סביב כל זה
במשפט אחד שתמיד אמרתי מההתחלה: שרת אליפות, פורום אליפות, צוות אליפות, אמיו אליפות !!!
מה שיפה כאן זה שמדובר בקהילה נוסטלגית ובוגרת (לרוב..) , עניין הבאטל-פס שיחוק רציני ובכללי תמיד יש עניין, היום סחר שמאפס את מי שצריך לאפס. דברים זזים פה וזה טוב.
שרת מצויין עם הרבה פיצרים יחודיים, קהילה מצויינת שתמיד תהיה שם בשבילך כשתצטרך עזרה. התלונה היחידה היא שכמובן הייתי שמח שנחזור לתקופות של פעם שהשרתים היו מפוצצים והקהילות היו אלפי אנשים אבל לצערי זה לא ריאלי 😔.
אין מה להרחיב יותר מידי .
שראש הפרמידה הוא בחור מנוסה עם שותף מנוסה (עמית ועומר) עם צוות שמאחורי הקלעים .
והרבה אנשים משקיעים כדי שהחוויה הזאת תצליח את חלקם אפילו אתם לא מכירים כי הם מאחורי הקלעים , אנשים שהם שחקנים רגילים ולא שייכים אפילו לצוות המשחק .
השרת הזה הוא מעבר להצלחה , כולנו גוף אחד שגורמים לו להצליח , מהשחקן הפשוט , מהשחקנים שבאים לסייגים , לצוות המשחק
לדעתי כולנו גורמים להצלחה שלו .
זה שיש שחקנים שמחפשים להזיק , זה קיים כמעט בכל שרת אפשרי , הבסיס של השרת הוא בזכות הקהילה וההנהלה ושיתוף הפעולה שקיים .
הצוות הזה עובד קשה וזה ראוי להערכה בכל פעם שיש עונה חדשה , איוונט חדש , כל דבר שהוא חדשני על מנת לחדש לנו את החוויה זה ראוי להערכה בכל מצב ובכל סיטואציה .
מי שוותיק יודע כמה שניסו להרים את השרת הזה מספר פעמים ללא הצלחה , הפעם הם הפגיזו בענק ושאפו ענקי לעמית .
אחלה של דיון , אתם יכולים גם לא להסכים איתי אבל אין מה להגיד השרת פשוט ייחודי ומדהים :D
שרת מצוין ,מלא בהשקעה אינטנסיבית.
הקהילה גדלה מעונה לעונה והלוואי שזה רק יתעצם וימשיך !
אפילו הסייגים מתחילים לקבל צורה ונראה שיש עתיד לא קטן בנושא הזה. כיף גדול
שרת באמת מעולה עם חוויית משחק מטורפת
אחלה אנשים אחלה קהילה וצוות מקצועי בלי אגו בגובה העיניים של השחקן וזה הכי חשוב
נהנה מכל רגע
מעבר לשרת יש פה קהילה מדהימה ! תומכים אחד בשני עוזרים לשחקן החדש לעלות בין אם זה באימונים או בין אם זה בציוד+הכל
בנוסף לזה יש פה צוות מדהים שמזהה דברים שלא צריכים להיות ומטפלים בזה מיד.
אוונטים כל יום חלוקת פרסים פעילות בפורום פעילות בשרת ! פשוט מדהים ואלווי שזה ימשיך ככה!
אני תומך מאוד בשרת בצורה כספית ופרסומים ! ואלווי שרק יגדל !
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft