צפייה בגרסה מלאה : [דיון] PVP בשרת + העיגול בלורנסיה
כידוע לכולם יש בשרת אפשרות של PVP - player vs player בשרת
האם אתם חושבים שצריך לעשות איתה משהו מסוים שיהיה בה יותר עניין ?
אולי טורניר קרבות אחד על אחד בשעה מסוימת ביום מסוים
או נקודות על כל הריגה ומספר הנקודות הגבוה ביותר בטבלת הרציחות באתר בכל חודש יזכה בפרס
או שבכלל צריך להשאיר אותה כמו שהיא ולא לעשות איתה שום דבר שזו גם אפשרות
בנוסף הוסיפו לפני שבוע פלוס עיגול חדש בלורנסיה שמאפשר לעשות קרבות , האם אתם מוצאים בו שימוש או שהוא סתם עומד שם ?
דיון פורה .
לגבי העיגול הוא כן די סתם עומד שם. לגבי טבלת רציחות עם פרס אני לא בעד כי תמיד יהיו את החנונים שינצלו את זה. חוץ מזה יש איוונט קרבות בשישי לא חושב שיש עוד משהו שאפשר להוסיף.
העיגול שומם.
לגבי PVP - מציע שיהיו טורנירי קרבות(שמינית,רבע וכו') שאליהם יהיה אפשר להרשם דרך NPC בעזרת כרטיס/חפץ מסויים שיורכב מ-X חפצים קטנים יותר ושהגמר יתבצע בימי שישי באיוונטים בפיקוח מן הסתם עם פרסים שווים.
ואם רוצים ממש אוטומטי אז הכניסה לטורנירים תתבצע לפי מחיר של קרדיטים מסויים ומקום 1-2-3 יתחלקו באחוזים מסויימים בהתאמה מסך הקרדיטים שנכנסו פחות 10%-20% ילכו לשרת כדי שלא ינסו "להריץ" את זה.
טורניר הקרבות 1V1 קורה בדרך כלל בחגים, היו 2 בעבר ויהיה עוד אחד ככל הנראה בפסח. לדעתי חובה לעשות יותר טורנירים כאלה וכמובן שלא רק בחגים הבעיה היא שקשה מאוד להנהלת השרת לנהל טורניר כזה. זה לוקח המון זמן ובפעמים הקודמות הצוות נשאר מהצהריים עד השעות המאוחרות של הערב. ועכשיו שיש המון ביקים בכלל הולך להיות להם קשוח.. לפי דעתי הם כן צריכים להתרגל לעניין שהשחקנים בשרת דורשים איוונטים של קרבות. ולראות איך הם מסתדרים עם השעות.. אם הם שואלים אותי, להגדיל צוות של פיקוח ולהריץ כמה קרבות של 1V1 באותו הזמן. וככה לקצר את הזמנים.
לגבי העיגול אני אישית עדין מעדיף את ארנה ,
לגבי הPVP בשרת לדעתי אם היה אופציה לעשות באטל של אחד מול אחד שזה כן אופציונלי בשרתים בעונות מתקדמות כמו שלנו , ועל ידי כך להרווויח נק זה היה מצוין ומעודד אנשים
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft