Hookain
11-03-22, 11:19
שחקן העבר שעובד במכבי חיפה תמך בקפטן, שמתקשה לחזור ליכולת מלפני הפציעה: "צריך לתת לו יותר זמן וסבלנות". רודריגס עשוי לפתוח בהגנה מול בית"רhttps://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1586543.jpgנטע לביא (עמרי שטיין)במכבי חיפה העלו הילוך לקראת משחקה הקריטי של הקבוצה ביום שני מול בית"ר ירושלים בטדי, שיהיה כמובן האחרון לפני תחילת הפלייאוף העליון. מדובר במפגש חשוב מאוד לשתי הקבוצות – החבורה מהבירה שנלחמת על חייה בליגה ומהצד השני האלופה שרוצה לשמור ואולי אף להגדיל את הפער בפסגה, שנכון לעכשיו עומד על ארבע נקודות נקודות מהפועל באר שבע ושש ממכבי תל אביב השלישית.אחת הסוגיות שהעסיקו את אנשי המועדון אחרי המעידה מול נוף הגליל הייתה היכולת של נטע לביא, שמאז ששב מהפציעה לא הצליח לחזור לרמה אותה הציג לפני כן. מי שיצא להגנת הקפטן, שספג לא מעט ביקורת בתקשורת, הוא ג’ובאני רוסו, שכתב באינסטגרם: “אני שומע את הביקורת על נטע לביא. אני לא שוכח מי הביא לנו את האליפות ומי המנהיג שלנו. אחד הדברים הקשים לשחקן הוא החזרה מפציעה קשה וארוכה. שחקן צריך זמן ואני יודע כמה זה חשוב. נטע נתן לנו כל כך הרבה, כולנו יכולים לתת לו יותר סבלנות וזמן. אוהב אותך קפטן”.