התחברות

צפייה בגרסה מלאה : [כתבה] ניר ברקוביץ': אני אמיץ יותר מהמאמנים האחרים

Original
10-05-22, 18:33
https://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1600682.webp
המאמן בראיון אחרי עליית הליגה עם נס ציונה: "חמש שנים מלכלכים עליי, שיחקנו הכי התקפי בשתי הליגות הבכירות". וגם: חדרה והאם אייל צריך את הנבחרת

עונת 2021/2022, שהסתיימה ביום שישי האחרון, הייתה המוצלחת בקריירה של ניר ברקוביץ'. המאמן הצעיר השלים עונה שלמה באותו מועדון וסחף סקציה נס ציונה להצלחה אדירה עם העפלה לליגת העל, שם יאמן ב-2022/2023 על הקווים של קבוצה אחרת, הפועל חדרה.לא היה קל לשכנע את המאמן בן ה-39, שזכה ללא מעט ביקורות לאורך השנים האחרונות, להתראיין. לאורך כל העונה הוא שמר על שתיקה, אלא שכעת, מי שהוביל את קבוצתו עם סגנון התקפי ומועמד לתואר מאמן העונה, שובר שתיקה. רק הבוקר (שלישי) הוא חתם רשמית בחדרה, אצלה סיכם עוד במהלך העונה.ניר, תשתף אותנו במה שעבר עליך בימים האחרונים?
"עברו לי הרבה דברים בראש בימים האחרונים. זו התרגשות גדולה ואני עדיין לא מאמין ומעכל. עשינו באמת משהו ענק, סנסציה אדירה. אף אחד לא נתן לנו בכלל את הצ'אנס או חשב שנעשה את זה מתחילת הדרך. כשרועי אנקווה המנכ"ל מינה אותי למאמן בתחילת העונה, הייתה הרבה ביקורת בעיר מצד האוהדים והעירייה, אבל בסופו של דבר יצא מזה משהו טוב ועשינו את הבלתי יאומן".

תחזיר אותי למשחק בשישי. מה עבר עליך במהלך 90 הדקות מורטות העצבים?
"אלו היו תשעים הדקות הכי קשות בחיים שלי. הכול ידעתי, הכול שמעתי. היו

מאחוריי טלפונים, גם מנהל הקבוצה, גם רועי, גם האוהדים, כולם עדכנו אותי. זה היה קשה. זה התחיל עם הגול של כפ"ס, אח"כ הגיע השוויון. אז הגיע הגול שלנו שבו לא כל כך שמחתי כי חיכיתי לבשורה מכפ"ס. אחר כך הגיע הפנדל של גיל יצחק שהיה שחקן שלי. באותו הבוקר דיברתי איתו ואמרתי לו ‘גילי, היום אתה משחק בשבילי’. לא ראיתי את המשחק, אבל הבנתי שבאמת הוא נתן משחק גדול ונלחם. ראיתי שהוא החמיץ את הפנדל, כאב לו. אז הגיע הפנדל של כפר קאסם וכמו שכולם ראו התיישבתי כאילו נחרב עולמי. הגיעה הבשורה שהם החטיאו והכול התפוצץ שם".

Hookain
10-05-22, 19:19
תודה על הכתבה

Twixtor
11-05-22, 00:29
תע"ה

adar348
11-05-22, 02:13
תע"ה

WarRaz
11-05-22, 16:52
תע"ה