מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [מדריך כללי] שלום אני חדש אשמח לעזרה

S7teven
26-05-22, 01:07
שלום גיליתי על הפורום לאחרונה ואחרי שהיסתובבתי קצת יש עדיין כמה דברים שאני לא מבין אשמח עם יוכלו לעזור לי עם כמה שאלות

1. מישהוא יודע איך משיגים פנריר זהב

2. יש כל מיני מפות שראיתי בכל מיני פורומים שאין אותם במשחק ואני לא מדבר אל מפות אלית
מפות כמו העיר האבודה או Kanturu 1-4 ואני לא יודע איפה לימצוא אותם

3. אני רואה ליפעמים הודעות על אנשים שהורגים בוסים במפה של הבוסים אבל ביקרתי בא מלא פעמים והיא תמיד הייתה ריקה
השאלה היא איך אני יודע מתי יש שם בוס אני צריך איזשהוא חפץ מסויים לזמן אותם או מה?

4.ראיתי שעם לוחצים על x במקלדת יש שעון של מלא איוונטים אבל הרבה מהם אני לא יודע מה הם מישהוא יכול בבקשה לעלות מדריך שמסביר בקטנה אל כל האיוונטים שם

Original
26-05-22, 09:01
1. אם ני לא טועה אפשר רק לקנות פנריר זהב (מאנשים\ או עם הצוות עושה איונוט על זהב)

2. שאתה לוחץ על האות צ' במקלדת נפתח לך כל המפות תגלגל אם הגלגלת של העכבר למטה.

3. רוב הבוסים במשחק יוצאים כל 12 שעות מהרגע שהורגים אותם (אם הרגו ב12:00 אז ב00:00 הוא יופי שוב) כשהבוסים יוצאים יש לך הודעת MSG באמצע של המשחק

4. יש שם הרבה איוונטים שאני בעצמי לא מכיר. אז ככה שבשאלה הזאת נחכה שמישהוא אחר יעזור לשנינו :D

Faux
26-05-22, 11:58
היי, מה שלומך? אז זהו... שפנריר זהב זה רק באיוונטים מיוחדים וזה אתה יכול לייצר פנרירים ויש לך הכל באשכול הזה

https://forum.uniquemu.co.il/showthread.php/53-יצירת-פנריר-בשרת

עכשיו...את המצרכים אתה תצטרך להשיג במפות כמו קרייוולף ועוד יש לך את כל ההסברים שם

שמח שעזרתי. :angel::rolleyes:

S7teven
26-05-22, 15:32
תודה רבה לשניכם עזרתם מאוד

S7teven
26-05-22, 15:36
יש בפנריר זהב משהוא מיוחד חוץ מהצבע?
כמו בונוס לנזק או דברים כאלה

Rotem
27-05-22, 07:17
אני רואה שעניין פנריר הזהב חזר פה הרבה אז אני אעשה קצת סדר.
פנריר זהב בשרת שלנו לא ניתן ליצור במכונה כפי שאתם אולי מכירים.
ניתן להשיג את הפנריר במספר דרכים, דרך איוונטים של צוות השרת, איוונטים בפורום כגון "בלאק מרקט" ובשרת המשחק דרך חנות טירת הסייג' (גישה ניתנת למנצחי הסייג' בלבד כיוון שהחנות בעיר העתיקה).
מבחינת מה נותן הפנריר אז הוא בעל המהירות הגבוהה ביותר מבין הפנרירים וכמובן הצבע שלו שנראה מטורף.