צפייה בגרסה מלאה : הסבר על כל הדברים החדשים בשרת
אהלן לכולם (:
אני חדש כאן בשרת שיחקתי אמיו המון שנים בשרתים שונים כאן בישראל, אני רואה מלא דברים שונים שלא יצא לי לראות ככה שאם יש למישהו הסבר מפורט על כל הדברים האלה של המטבעות/קרדיטים וכו' איך משיגים למה וכמה...כמובן יש הרבה חומר חדש אבל אשמח להסבר קצרצר :angel:
תודה לכם!
היי, אדאג לעזור לך מחר ;)
ברוך הבא לשרת!
קרדיטים כמו בכל שרת משיגים על ידי סחר עם אנשים אבל פה אפשר להרוויח אותם גם עם ריסטים. והמטבעות יוניק משמשים לקניית כל מיני לדוגמה: אליט\אליט+ בשרת או סמונר וכו' את המטבעות יוניק גם אפשר להשיג דרך הריסטים אבל יותר קשה ובניגוד לקרדיטים רגילים אי אפשר להשיג מטבעות דרך סחר אם יש עוד שאלה מוזמן לשאול
תאמת שאני גם רוצה לשאול האם יש דרך להשיג קרדיטים בספוט מסוים ??
כי הבנתי שזה היה לפני כמה זמן רציתי לשאול אם זה פעיל עדיין
גם הבנתי שיש ספוטים שנופלים בו קופסאות אשמח לדעת אם זה קיים גם
תודה מראש על התשובה
בספוטים של הארנבים יוצא קופסאת newbais משם אתה יכול להשיג דברים שעולים קרידיטים.
כמו כן שים לב שהדרופ שלך יחסית נמוך.
חוץ מזה שאתה יכול להשיג דברים באיוונטים מדי יום שישי ועליהם לעשות סחר.
בקש לשאלה של פותח האשכול - יש ללך בכול עונה שנפתחת + עדכון של השרת בפורום חדשות ועדכונים הסבר על הסטים החדשים + הסטאטים שלהם
בספוטים של הארנבים יוצא קופסאת newbais משם אתה יכול להשיג דברים שעולים קרידיטים.
כמו כן שים לב שהדרופ שלך יחסית נמוך.
חוץ מזה שאתה יכול להשיג דברים באיוונטים מדי יום שישי ועליהם לעשות סחר.
בקש לשאלה של פותח האשכול - יש ללך בכול עונה שנפתחת + עדכון של השרת בפורום חדשות ועדכונים הסבר על הסטים החדשים + הסטאטים שלהם
ואיפה נמצא הספוט של הארנבים ?
יש ספוט של ארנבים במפות הבאות:
לורנסיה
דויאס
אליט 1
ארנה
עיר עתיקה.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.5 Beta 2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft