מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [דיון] מה אתם חושבים על חלון ההעברות עד כה ?

YgaL
23-07-22, 13:42
https://i.imgur.com/xcCqoTW.jpg

שלום רב קהילת יוניק ,
ברצוני לשאול אותכם שאלה כזאת בתור חובבי כדורגל ..
מה אתם חושבים על חלון ההעברות ומי הקבוצה שהפתיעה אותכם בחלון הזה ?

אז אני אענה כך :
אחרי עידן מסי הגדול מכולם והשוק ברצלונה מבחינתי אחד החלוני ההעברות הכי גדולות שהיה לה בהיסטוריה ..
להחתים בלם רמה עולמי (כריסטנסן) , קסייה אחרי אליפות עם מילאן , בשילוב של רוברט לבנדובסקי
ובקרוב קונדה שסגור 99% במועדון . מגיע לה כל הפרגון שיש ואיש במיוחד שחזק בתוך המועדון
העונה לשם מתאו אלמאן שבזכות הקשרים שלו עם המועדונים והסוכנים כמעט כל שחקן רוצה לבוא .
חלון מטורף עד כה בעיניי אבל זאת הקבוצה שהפתיעה אותי במיוחד למצב הכלכלי והתדמיתי שנוצר לה העונה .

אז מי הפתיעה אתכם ? דיון מהנה .

Roni
23-07-22, 19:28
קודם כל אני מופתע מההחלטה של אמבפה להשאר בפריס.
לא הכל זה כסף והוא עצמו הצהיר לא פעם אחת שזה החלום שלו, מצד שני לשחק עם מסי עוד שנה זה בונוס ;)

סאגט דה יונג מבארסה ליונייטד גם מעניינת. האם דה יונג יחזור לשחק תחת המאמן שהביא אותו עם אייאקס לחצי גמר ליגת האלופות? נחכה ונראה..
די ליכט בבאיירן
מאנה בבאיירן ( הפתעת החלון לדעתי )
וכמובן הרלינג האלאנד בסיטי - רכש מצוין לסיטי למרות שפפ לא מאמין בחלוץ המרכזי הגדול והחזק הקלאסי אז גם שם מעניין לראות איך זה יתפתח.
בקיצור , חלון עם מלא כסף מבוזבז ושאלה אחת - שווה את זה ? נחכה ונראה :)

Cyber
24-07-22, 04:09
היופי זה שקבוצה כמו ברצלונה לא צריכה את הכסף הגדול בשביל למשוך אליה שחקנים הם באים כי הם מבינים איזה סדר גודל של מועדון זה לא כמו כל המועדוני פח כסף קטארי האלה גועל נפש פריז כנ"ל סיטי (ואני אוהד ריאל כל חיי)
בכל מקרה הפתעת החלון היא אמבפה האפס שבחר להיות חצי מנהל מקצועי חצי שחקן חצי טבח בפריס.