מדריך לעיסקה הבטוחה !
עקב ריבוי עסקאות טרייד בשרת על חפצים בעלי ערך או שחקנים החלטתי להכין לכם מדריך שילמד אתכם איך ניתן לעשות עסקה בטוחה ללא חשש דרך מגוון פעולות
1.ראשית אני נוהג תחילה לברר מעט על השחקן איתו אני עושה מסחר , מוכר בשרת וכו..
2.בעסקאות גדולות אני ממליץ בחום להביא פקח משחק , שיפקח על כל העסקה , איך אני בודק אם יש פקח או גיאם מחוברים
אני רושם בשרת את הפקודה crew/ ורואה מי מחובר ומבקש פיקוח על עסקה
במידה ואין פקח או מנהל משחק מחובר אני ממליץ לבדוק בפורום אם יש מישהו שזמין לעסקה או לחלופים דרך הדיסקאורד ,
יש לנו צוות גדול שתמיד יהיה משהו לתת לכם עזרה בכל מה שתבקשו
3.מהרגע שיש לכם פקח מורשה אתם אפילו לא צריכים לצלם , מאוד חשוב להקשיב להוראות הפקח . בדרך כלל תחילה הוא מסכם את העיסקה , ושניכם צריכים לאשר אותה
4.במקרה ואתה מוכר השחקן , עלייך ללכת לשנות סיסמה ואימייל .*איך משנים סיסמא ואימייל ?אתה ניגש לאתר אמיו יוניק ומבצע את הפעולות באתר לשינוי סיסמא ואימייל*ללא אימיל אי אפשר לשנות סיסמה , אז אפילו על תנסו*
5. לאחר שהצלחת לשנות , השחקן שקונה ממך את השחקן , אמור להביא לפקח את הדברים שסיכמתם בתחילת העיסקה ,ורק אז הפקח אמור להגיד לך לשלוח לו פרטים ,
בפרטים אתה שולח את:שם המשתמש שלך:הסיסמא ששינית אליה האימייל ששינית אליו
6.כאשר הבאת לו את הפרטים , הוא הולך לבדוק אותם ולשנות אותם (כדי שכמובן לך לא יהיה אליהם גישה יותר),אתה בינתיים תבוא בשחקן אחר , והאדם שקנה ממך יבוא לשחקן שנקנה ממך ויאשר שהכל בסדר
7.רק אז תוכל לקבל את הדברים תמורת השחקן .
בהצלחה לכולם !