NOTICE שים לב: זהו אשכול ישן. הוא נפתח לפני 775 ימים, שקול ליצור אשכול חדש לפני הפרסום, המנע מהקפצה מיותרת.
תוצאות 1 עד 6 מ 6
    ברוך הבא לאמיו יוניק ישראל!
       דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    0
       נקודות פורום
    5

נעלם סט דרגון קור

עשיתי אליט קיבלתי סט בריסט 100 ופתאום שמתי לב היום שאין את הסט חיפשתי אותו בשביל למכור עברתי בכל השחקנים שלי כל המשמשים מרחיבי בנק מרחיבי תיק לא מוצא את הסט ובטוח ב99% שלא עשיתי איתו כלום יש לי זכרון טוב מה מכרתי ומה לא.
    ניק במשחק 51Zone
    מקווה שיש דרך לבדוק תודה מראש

Charismatic Misanthrope
       שם פרטי
    עומרי
       כינוי במשחק
    Omree
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Banned
       לייקים ❤
    270
       נקודות פורום
    15
    אתה הרמת אותו מהרצפה?
    או שפשוט הנחת שהוא אצלך בתיק כשהגעת לריסט 100?
    An endless cycle of exorcism and consumption. Exorcise. Consume. It’s a taste that nobody knows. The taste of a curse. Like ingesting a rag used to wipe up vomit. Exorcise. Consume. For whom? Ever since that day… …it’s been running through my head. What I saw was nothing out of the ordinary. A hideous evil, known to everyone.

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    0
       נקודות פורום
    5
    הרמתי הרמתי בטח גם הייתי איתו קצת ואז אני זוכר ששמתי אותו במרחיב תיק היום באתי למכור אותו ופתאום ראיתי שהוא לא שם ולא בשום מקום אחר ואני באמת לא זוכר שעשיתי איתו משהו

Charismatic Misanthrope
       שם פרטי
    עומרי
       כינוי במשחק
    Omree
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Banned
       לייקים ❤
    270
       נקודות פורום
    15
    יש לך שותפים? מישהו שיכול להיות לו גישה לשחקן הזה שנתת לו?

כי דברים לא סתם נעלמים.

ולידיעתך חוק מס' 11 - צוות השרת לא יחזיר חפצים שנמחקו/נעלמו/נגנבו שבאשמת השחקן.תחת קטגוריה זו נכנס עניין מחיקת שחקנים (העברת כינויים) שבתוכם חפצים, מכירת חפץ לחנות, קנייה שגויה/ללא וידוא מקום בחנות הקרדיטים/מטבעות/הרפתקאות, אי פינוי החנות האישית בעת ביצוע הפקודה resetbp/ לצורך איפוס הבאטל פאס, העברת חפצים (ביצוע עסקאות, טריידים, חנויות וכו'..) במהלך הודעה על ריענון (Server will shut down automatically) וכיו"ב.
    שימו לב: תחת חוק זה נכלל גם "אינטרנט איטי"- על אחריותכם לא לשלב/להעביר (וכיו"ב) חפצים במידה וידועה לכם בעיה במהירות האינטרנט שלכם!
    מהירות איטית באינטרנט (תקיעות וניתוקים) עלולה להוביל לפגיעה בחפצים האישיים שלכם.
    An endless cycle of exorcism and consumption. Exorcise. Consume. It’s a taste that nobody knows. The taste of a curse. Like ingesting a rag used to wipe up vomit. Exorcise. Consume. For whom? Ever since that day… …it’s been running through my head. What I saw was nothing out of the ordinary. A hideous evil, known to everyone.

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    0
       נקודות פורום
    5
    אין לי מישהו עם גישה לחשבון וכל מה שאמרת לא קרה לי החפצים היו במרחיב תיק בוודאות ופשוט נעלמו חשבתי יש לכם דרך לבדוק או לראות

Charismatic Misanthrope
       שם פרטי
    עומרי
       כינוי במשחק
    Omree
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Banned
       לייקים ❤
    270
       נקודות פורום
    15
    חפצים לא סתם נעלמים.

כנראה שמכרת אותם ואתה לא זוכר, אבל אין דבר כזה שחפצים סתם יעלמו ממרחיב תיק או ממרחיב בנק או מכל מקום אחר, סתם ככה.

במיוחד כשלא היו שום תקלות לאחרונה, שום ירידות לתחזוקה, ושום רענונים.

שים לב לחוק מס' 11 שצוטט תגובה קודם לכן, ננעל.

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •