NOTICE שים לב: זהו אשכול ישן. הוא נפתח לפני 774 ימים, שקול ליצור אשכול חדש לפני הפרסום, המנע מהקפצה מיותרת.
תוצאות 1 עד 2 מ 2

אשכול: ערעור

שם פרטי
    איביד
       כינוי במשחק
    Crown
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Gods
       לייקים ❤
    9
       נקודות פורום
    1185

ערעור

אהלן ושבת שלום לצוות !

היום ב24/2/23 השתתפתי באוונט הגמדים וזכיתי מקום ראשון !
    והפרס היה חרב זאוס ולדעתי זה לא מכבד ולא יפה לקבל למקום ראשון באוונט הכי קשה והכי ארוך בתופסת הגמדים לקבל פרס כזה .

Charismatic Misanthrope
       שם פרטי
    עומרי
       כינוי במשחק
    Omree
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Banned
       לייקים ❤
    270
       נקודות פורום
    15
    היי, אני רק אציין את הדבר שמסתבר שלא מובן מאליו.
    האיוונטים נועדו לתת לכם פרסים מבעד לבאטל פס, מבעד לאיוונטים האוטומטיים, מבעד לכל הפרסים החינמיים שאתם גם ככה מקבלים.
    לאחר השינוי, שאם יורשה לי לציין שינוי נפלא, שאריאל חולל פה מבחינת איזון השרת עם הפרסים - הפרסים השתנו בהתאם.
    אני אישית הייתי אחראי על האיוונטים היום, ומבחינתי הפרס היה מאוד הולם בהתאם לאיוונט עצמו.
    תופסת הגמדים נמשכה למשך כמה דקות בודדות, ולא מדובר באיוונט שהתרחש לאורך זמן שבאמת הצדיק פרס 'בומבסטי' על ההתחלה.
    שים לב כי ככל שהאיוונטים נמשכו, הפרסים עלו בשווי לאט לאט, ואף ארצה לציין כי באיוונט קרבות, שהוא ללא ספק האיוונט הכי מאתגר לפי דעתי, הפרס היה סט דימוניק לביקי.
    כך שאני לא חושב שזה עניין של "אי פייריות" או משהו בסגנון כזה.
    במקום להתלונן על פרס שזכית בו לגמרי בחינם תוך מספר דקות, אתה יכול גם להעריך ולהגיד תודה.
    זה באמת לא כזה קשה, וזה גם הרבה יותר נעים.

ננעל
    נערך לאחרונה על ידי Omree; 24-02-23 בשעה 15:56.
    An endless cycle of exorcism and consumption. Exorcise. Consume. It’s a taste that nobody knows. The taste of a curse. Like ingesting a rag used to wipe up vomit. Exorcise. Consume. For whom? Ever since that day… …it’s been running through my head. What I saw was nothing out of the ordinary. A hideous evil, known to everyone.

3. 2 המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של Geto:

AmitAsh (25-02-23), Nessi (24-02-23)

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •