NOTICE שים לב: זהו אשכול ישן. הוא נפתח לפני 704 ימים, שקול ליצור אשכול חדש לפני הפרסום, המנע מהקפצה מיותרת.
תוצאות 1 עד 6 מ 6
    חבר בהיכל התהילה
    הסמל האישי של LiDoR

שם פרטי
    לידור
       כינוי במשחק
    FairyTale
       דמות
    קוסם אפל
       לייקים ❤
    111
       נקודות יוניק
    1307

אתגר סופר הקיץ של אמיו יוניק

שלום קהילה יקרה,

אז כמו שכולכם שמתם לב אנחנו נכנסים לקיץ !
    אבטיח קר או ים , שמן שיזוף , , מטקות , חום אימים בקיצור...
    בזמן הזה כולנו מעדיפים להישאר בבית במזגן ואולי לא לצאת.
    אז חשבנו לרגע...
    אם אנחנו כבר בפתיחת הקיץ למה שלא נפנק באתגר קיצי במיוחד !

"סופר הקיץ של אמיו יוניק"

אז מה בעצם האתגר הזה אתם שואלים?

כל אחד מכם הולך להפוך לסופר !
    וכאן אתם תכתבו את הסיפור שלכם.
    אתם הולכים לכתוב בתגובות סיפור קצר בין 5-10 שורות
    כמובן שאפשר גם יותר ואפילו מומלץ!
    אבל! בסיפור שתכתבו תהיו חייבים לכלול שני דברים:

אמיו וקיץ

פרט לשני אלו אין הגבלות נוספות , קחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים והשתמשו בדמיון שלכם כדי ליצור סיפור מעניין ומסקרן.
    בסוף האתגר יבחרו שלושה סיפורים ע"י צוות הפורום
    אבל את ההחלטה הסופית נשאיר בידיים שלכם !
    שלושת הסיפורים הכי טובים יתחרו ואתם תצביעו למי מהם מגיע את המקום הראשון !

תנאי השתתפות באתגר:
    סיפור בין 5-10 שורות (אפשר גם יותר)
    סיפור שמחבר בתוכו את הנושאים : אמיו וקיץ
    וזהו , פשוט לא ?

פרסים:

המקום הראשון 🥇 יזכה ב: 150 UC וגם 200 נקודות פורום
    המקום השני
    🥈יזכה ב: 100 UC וגם 150 נקודות פורום
    המקום השלישי
    🥉 יזכה ב: 50 UC וגם 100 נקודות פורום

חוקי האתגר:
    כל חוקי הפורום חלים גם על אתגר זה.
    וזהו , לא צריך להגזים באנו לכתוב

האשכול ייסגר בתאריך : 27.5.2023

בברכה,
    לידור - מנהל ראשי בפורום .

FairyTale | Sea | Tinkerbell

חבר בהיכל התהילה
    הסמל האישי של creAtive

שם פרטי
    מתן
       כינוי במשחק
    Tank
       דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    103
       נקודות יוניק
    785
    זה היה אחר צהריים קיץ עצלן, הילדים בשכונה חיפשו מה לעשות. הם החליטו לשחק במשחק שנקרא MU בשרת Unique, משחק מהנה ומאתגר שדרש חדות וסבלנות.

בזמן שהם שיחקו, הם צחקו וצעקו, נהנו מהשמש החמה ומהריגוש של המשחק. הם רצו וקפצו, מנסים להתחמק מהמפלצות החזקות, ומהשחקנים האחרים שמקייסים.

ככל שהמשחק התקדם, התחרות הלכה וגברה. כל שחקן היה נחוש לעשות כמה שיותר ריסטים בבאטל פס, והם דחפו את עצמם עד הקצה.

אפילו כשהם נאבקו במספר הריסטים, הם לא איבדו מעיניהם את השמחה שבלשחק ביחד ביום קיץ יפהפה.

לבסוף, כשהשמש החלה לשקוע, המשחק הגיע לסיומו, אמא אומרת צריך לישון, השחקנים היו מזיעים ועייפים, אבל הם גם התלהבו מהחוויה.

הם נהנו ממש וגם חוות את תחושת האחווה וחיבור שמגיעים רק ממשחקים משותפים.

כשחזרו הביתה, הם ידעו שהם בדיוק חוו יום קיץ מושלם.

הם נהנו מההנאות הפשוטות של להיות עם חברים במשחק האמיו, לשחק משחק שהביא להם שמחה וצחוק. והם לא יכלו לחכות לעשות הכל שוב מחר.

בברכה, מתן.

משתמש כבוד
    הסמל האישי של Amit

שם פרטי
    עמית
       כינוי במשחק
    Deadly
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Gods
       לייקים ❤
    54
       נקודות יוניק
    782
    ביום קייצי זה ברחבי אי האמיו, הלורד שלנו מטייל ברחבי האליט בתחילת החגיגות ה-3 שנים נתפס לו על ספוט יפה יפה, אך עם זאת בהמשך דרכו נתפסו עליו כמה שחקנים ורוצחים אותו, מנסים לגנוב לו את התיבות שמגיעות לו אך הלורד לא מוותר קורא למשפחתו שתבוא לעזור והוא נלחם בכל הכוח מההתחלה ועד הסוף, כל אחד שמנסה להתנקש הלורד מחזיר כפליים, עושה ריסטים, רוצח, בסופו של יום.. הלורד היה כמו כל בן אדם רגיל לא ניסה להרוג לאף אחד או לגנוב אבל אנשי האי הכריחו אותו לשנות את טבעו והחל לפעול,
    הוא החל במסע ציד מטורף נגד אנשי הרוע של האי, עם כל
    החום והקושי שהקיץ מפיל על כולם, כל מי שניסה להתקרב לספוט ללורד היה אינסטינקטים היה מוכן לכל תרחיש והיה נחוש לחסל כל מכשול שבא לדרכו גם בשעות הלילה המאוחרות, בסופו של יום הלורד שמר על הספוט שלו זמן ארוך וזכה בשלל הראוי לו
    נערך לאחרונה על ידי Amit; 03-05-23 בשעה 15:00.

PandaFM
    הסמל האישי של RonStory22

כינוי במשחק
    PandaFM
       דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    8
       נקודות יוניק
    95
    ביום מיוחד שנמצא בקיץ..הקוסם החליט להרוג הרבה מפלצות ונגשה אליו לילית ושאלה אותו למה אתה עושה את זה ? אז הקוסם עונה לה : אני הורג מפלצות כדי להשיג תיבות אנברסרי וגם כדי לעלות רמות ..האלף שואל אותו אפשר להצטרף גם למבצע שלך ?
    הקוסם עונה לה : מממ...מה יצא לי מזה ? את משלמת לי בישביל שתצטרפי ? \
    האלף עונה לו : אני לילית שכחתה אני יכולה להביא לך באף וכוחות כדי להרוג יותר מהר את ההמפלצות ..
    הקוסם עונה אין בעיה הצטרף ..הלילית ממש שמחה והתרגשה ...
    פתאום הגיע הביקי ואמר לקוסם ולאלף אפשר גם להצטרף ???
    הקוסם ענה : אתה ? למה לי לצטרף לוחם ?< שהוא הכי חזק במשחק ?
    האלף עונה : אני לא אכפת לי תשאל את הקוסם
    הביקי עונה : אם אני הכי חזק במשחק למה אתה לא מצטרף אותי לפחות אתה יכול לנוח ולתת לי להלחם ולהרוג מפלצות
    הקוסם עונה : וואלה גם רעיון נחמד
    ואז הגיע האמגי : ושאל אם הוא גם יכול להצטרף
    הקוסם עונה לו : 3 אנשים זה כבר יותר מידי
    האמגי עונה לו : 3 זה לא 4 חחח במלא אתה מקבל חצי אקספי ? אז מה זה משנה אם אני יצטרף או לו
    הקוסם ענה :סבבה יאלה בו
    ואז אומייגד שיט פאק הגיע הלורד !!!!!!!
    הלורד שואל אפשר להצטרף גם?
    הקוסם עונה : יודע מה אין לי כוח בואו כולם וזהו ניהיה משפחה וכולנו נהיה מאוחדים
    שאף אחד לא יכול לקייס לנו
    אוייי שכחתי משהו אחד שקיץ והסומר הגיע !!!!! וקייסה לכולם ואמרה לכולם אל תשכחו שהקיץ הכי טוב שיש למה אתם לא בים ולא אוכלים אבטיח לכו תהנו במקום לבזבז זמן
    שהיה לכולם קיץ מושלם לכולם

5. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של RonStory22:

Bleeding (31-05-23)

הסמל האישי של Eliav

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    3
       נקודות יוניק
    190
    זה היה היום הראשון של חופשת הקיץ, וקבוצת חברים הייתה להוטה להתחיל את הרפתקת הקיץ שלהם.

הם ציפו ליום הזה במשך חודשים, והיו להם תוכניות גדולות לחודשים הבאים.

אחת התוכניות שלהם הייתה לשחק משחק תפקידים חדש בשם mu Unique. הם שמעו שהמשחק סוחף להפליא ושיש לו עולם עצום ומסובך לחקור

כשהם התחילו לשחק את המשחק, הם החלו מהר מאוד לשקוע בעולם של mu Unique. הם יצרו את הדמויות שלהם ויצאו למסע המסע הראשון שלהם, לא מודעים לסכנה שצפויה להם.

לפתע, המשחק התקלקל, והילדים מצאו את עצמם לכודים בתוך העולם הווירטואלי של mu Unique. הם ניסו להתנתק, אבל המשחק לא נתן להם. הם היו תקועים, והם לא ידעו איך לצאת.כשהם חקרו את עולם המשחק, הם הבינו עד מהרה שהם לא לבד.

היו שחקנים אחרים לכודים בתוך המשחק, וכולם נאבקו למצוא מוצא.הילדים התאגדו עם שאר השחקנים הלכודים, והם החלו לחקור את עולם המשחק ברצינות. הם נאבקו במפלצות עזות, פתרו חידות מורכבות והשלימו משימות שדרשו את כל הכישורים והערמומיות שלהם.

כשהם התעמקו במשחק, הם גילו שיש כוח מרושע שפועל. מישהו פרץ למשחק והשתמש בו למטרות המרושעות שלו.הילדים הבינו שהם בסכנה חמורה ושהם צריכים למצוא מוצא לפני שיהיה מאוחר מדי. הם עבדו יחד כדי לחשוף את זהות ההאקר ולמצוא דרך לברוח מעולם המשחק.כשהם נלחמו בדרכם במשחק, המתח גבר, והסכנה הלכה וגברה. אבל הילדים היו נחושים לשרוד ולמצוא דרך חזרה לעולם האמיתי.בסופו של דבר, הם הצליחו במסע שלהם, והם יצאו מעולם המשחק מנצחים. הם התמודדו עם הפחדים שלהם, עבדו יחד, והפגינו גבורה מדהימה מול הסכנה. וכשחזרו לחיי היומיום שלהם, הם ידעו שהם חוו הרפתקה בחופשת הקיץ שלעולם לא ישכחו
    נערך לאחרונה על ידי Eliav; 03-05-23 בשעה 23:12.

בברכה, אליאב מפקח משחק

משתמש כבוד
    הסמל האישי של Eitay

שם פרטי
    איתי
       כינוי במשחק
    Intense
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Gods
       לייקים ❤
    164
       נקודות יוניק
    244
    מלחמת הסייג'

"אתה חושב שאני מוכן למלחמה הראשונה שלי?"....
    כך שאל הטירון הצעיר דילן את המאסטר שלו תומאס באימונים לקראת המלחמה הידועה ביותר בהיסטוריה.

תומאס היה המנהיג המוכר והחזק ביותר בארץ אמיו,
    הוא הנהיג את הגילדה Kings זמן רב ונלחם בהמון מלחמות, אך את "מלחמת הסייג" הוא לא ישכח לעולם.

זה היה תחילת עונת הקיץ בארץ האמיו לאחר שעונת החורף חלפה לה,
    ימים ספורים לפני מלחמת הסייג' שבו דילן התכונן אליה זמן רב,
    תומאס עזר ללומן הברמנית של הבר בעיר לורנסיה ולפתע שמע צרחות של "עזרה!!!",
    יצא לבחוץ וזיהה אזרח נלחמם במרכז העיר מול פנריר אדום של הגילדה האוייבת שלו.

תומאס שלף את זוג חרבות הגוד שלו והחל לתקוף את הפנריר עד שנותר ללא רוח חיים.
    הוא התקדם לאט לאט אל האזרח השרוע על הרצפה וראה שזה אותו דילן, הטירון הצעיר.
    במילותיו האחרונות של דילן הוא אמר לתומאס "תלחם עד שתכניע את הגילדה הרעה הזו! בשבילי!"
    מאותו רגע תומאס החל לתכנן מבצע על טירת הסייג' שנותרה בשליטה של הגילד האוייבת שלו - Devils.

הגיע היום שבו דילן החל לתקוף את טירת הסייג', הוא הקים צבא שלם בשביל לקחת את השליטה לידיים שלו בטירת הסייג'.
    תומאס הכניס עשרות לוחמים שעברו את השערים בקלי קלות ותגבר עם ציפורי אש מהשמיים שתמכו מלמעלה,
    תומאס הצמיד אליו את שני הלוחמים הטובים ביותר שלו ופקד עליהם ללכת ולשלוט בנקודות הכפתור בזמן שהוא משתלט על הטירה.

המנהיג של הגילד האוייבת של תומאס זיהה את תומס ליד הכתר של הטירה והחלו שניהם בקרב עד המוות,
    תומאס חשב בשנייה אחת על דילן והמשפטים שאמר לו לפני שנהרג, ומיד ראה שחור בעיניים.
    תומאס חיסל את המנהיג של הגילד Devils ומיד רץ אל הכתר,
    תומאס ווידא שהטירה נקייה מאוייבים והחל בשליטה על הכתר כשהוא פצוע מהקרב מול המנהיג האוייב.
    תומאס כמעט ומאבד שליטה, אחת הסומונריות מאותו הגילד של תומאס הרגישה אותו והחלה בכישוף זימון,
    היא זימנה את דילן אל מול תומאס.
    תומאס הרים את הראש והסתכל עליו, ומיד נעזר בכוחות עצומיים לתלוש את הכתר מן המקום שלו, ובכך ניצח את הסייג'!

זה היה אירוע היסטורי בתולדות האמיו, לאחר המלחמה תומאס הציב פסל לזכר דילן במרכז העיר לורנסיה,
    תומאס סיפר את הסיפור לכל דור חדש בגילדת Kings, בהתרגשות מפעם לפעם,
    ולא שכח את המלחמה הזו לעולם...

בברכה, איתי.

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •