שלום לכל קהילת אמיו יוניק היקרה,
עוד אשכול נפתח כאן בפורום "היכל התהילה" והפעם על אדם מיוחד, איש מפתח בצוות ההנהלה הבכירה - לשעבר.
האשכול מוקדש לניסים - Nisim שעזב את תפקידו היום כאחראי מפקחי המשחק ומנהל פורום מדריכים.
#הדרך של ניסים בצוות השרת#
ניסים התחיל את דרכו בשרת לפני יותר משנה וחצי כשחקן רגיל, התחיל לשחק ולהבין איך העניינים עובדים בשרת, הכיר אנשים והתחבר לשרת לאט לאט.
לאחר כמה הפסקות בין לבין, ניסים חזר לשחק בשרת באופן מלא.
בתקופה שלו כשחקן רגיל ניסים הראה מוטיבציה ורצון רב לעזור לשרת, בין אם זה בהבאת שחקנים חדשים לשרת ואף הצעת רעיונות חדשים ומועילים לצוות השרת.
לאחר תקופה מה נוצר הצורך באחראי מפקחים חדש שיחליף את נסי ולכן החלו החיפושים אחרי אנשים רלוונטים, שמו של ניסים עלה והחלטנו לראיין אותו לתפקיד.
במהלך הראיון של ניסים ראינו את הרצון שלו לקדם את השרת בתור חבר צוות ואת צוות המפקחים בפרט, ובעקבות הניסיון הרב שלו בניהול צוותים בשרתים אחרים הוחלט לתת לו הזדמנות ולעלותו לתפקיד באופן חריג.
בתאריך: 25/09/2023 בתחילת עונה 13 הוחלט לעלותו לתפקיד הבכיר בצוות המשחק והוא - אחראי מפקחי משחק.
לאחר חודשיים מהכניסה של ניסים לתפקיד אחראי מפקחי משחק הוא התחיל להשקיע גם בפורום, הגיב תגובות ענייניות, השתתף באתגרים, הכין מדריכים וראה שיש אשכול דרושים למנהלי פורום שפתוח.
ניסים שרצה לקדם גם את הפורום החליט להציע את עצמו לניהול פורום - לאחר ביצוע ראיון עם צוות הפורום ניסים עלה לתפקיד השני שלו בצוות והוא מנהל פורום "מדריכים" באמצע נובמבר 2023.
בתור מנהל פורום ניסים פירסם מדריכים מועילים ומפורטים וביצע סדר בפורום.
אחרי תקופה של כמה חודשים קריטים, שבהם הוביל את צוות מפחקי המשחק ובנוסף תיגבר את הצוות הבכיר בטיפולים בפניות השחקנים במהלך תקופת המלחמה, ניסים החליט לפרוש מתפקידו כאחראי מפקחי משחק וכמנהל פורום מדריכים ופינה את מקומו בתאריך: 15/04/2024 עקב חוסר בזמן.
בנימה אישית יותר: ניסים, את החותם שלך בצוות בהחלט השארת - בפורום והן בשרת.
הוכחת לנו שהיית הבחירה הנכונה לתפקיד, לאורך כל הזמן שלך בצוות ראינו את ההשקעה שלך והרצון הרב לקדם את הקהילה והשרת כמה שרק אפשר, גם בתפקידים שלך במשחק וגם בפורום תמיד עזרת בקידום השרת ובפעילות השוטפת שלו מבחנית הצוות שהובלת, הפורום שניהלת והעזרה מאחורי הקלעים מול הצוות הבכיר.
על כל העשייה שלך אני ארצה להודות לך מכל הלב, אני וכל צוות השרת מאוד מעריכים אותך ומודים לך על הקדנציה הנפלאה שלך בצוות ומאחלים לך המון בהצלחה בהמשך, בהחלט מגיעה לך הדרגה של היכל התהילה וכמובן כבוד מאיתנו ומקהילת השרת על כל השקעתך ותרומתך - תמיד תדע שיש לך מקום חם אצלנו בצוות
אז אני דיברתי..
הגיע הזמן שלכם לתת לניסים את הכבוד שמגיע לו!