NOTICE שים לב: זהו אשכול ישן. הוא נפתח לפני 231 ימים, שקול ליצור אשכול חדש לפני הפרסום, המנע מהקפצה מיותרת.
תוצאות 1 עד 8 מ 8
    ברוך הבא לאמיו יוניק ישראל!
    הסמל האישי של tnhrtnhr

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    3
       נקודות יוניק
    18

אהלן חדש כאן. מי יכול בבקשה לעזור לי?

אז אחרי שנים רבות חזרתי לאמיו ישראל.
    ואז אדם נחמד אמר לי שגם השרת הזה קיים והזמין אותי לפה.

אשמח מאוד אם יש פה כאלה שיוכלו לעזור לי בשלבים הראשונים.
    מה אני צריך לדעת? איך להשיג דברים שווים? (אם ישלכם דרך לעזור בכלל אשמח חח)
    וכל מה שאפשר בנושא.

איזה כיף!!

תודה רבה

המשתמש שלי tnhrtnhr

הסמל האישי של Eliran

שם פרטי
    אלירן
       כינוי במשחק
    imfat
       דמות
    קוסם אפל
       לייקים ❤
    131
       נקודות יוניק
    322
    היי חבר,
    רובנו חזרו לשחק אמיו אחרי המון שנים אז אתה בחברה טובה.
    מוזמן להיכנס לדיסקורד, יש קהילה מדהימה שתשמח לעזור לך בתחילת הדרך.

ובמשחק אתה מוזמן לשלוח לי הודעה - imfat ואני אנסה לראות אי אפשר לעזור

מוזמנים ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או בדיסקורד

הסמל האישי של tnhrtnhr

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    3
       נקודות יוניק
    18
    ציטוט נכתב במקור על ידי Eliran צפיה בהודעה
    היי חבר,
    רובנו חזרו לשחק אמיו אחרי המון שנים אז אתה בחברה טובה.
    מוזמן להיכנס לדיסקורד, יש קהילה מדהימה שתשמח לעזור לך בתחילת הדרך.

ובמשחק אתה מוזמן לשלוח לי הודעה - imfat ואני אנסה לראות אי אפשר לעזור

תודה רבה! איך אני שולח לך הודעה?
    רוצה שנפגש בעיר הראשונה?
    אני קוסם

הסמל האישי של AmitAsh

כינוי במשחק
    NewHero
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Dragons
       לייקים ❤
    68
       נקודות יוניק
    759
    ברוך שובך, דבר ראשון מומלץ להיכנס לפורום מדריכים ולקרוא גם בדיס.
    השרת מבוסס על קרדיטים שזה ה"נקי" של השרת, אך יש עוד מגוון רחב של דברים סחירים ושווים.

דבר ראשון אנחנו נרשום פקודה /gift שתתן לנו סט עתיק כעזרה להתחלה !
    דבר שני השרת מבוסס באטל פס, כל ריסט שנעשה המתנה מהריסט תיפול על הרצפה (לא לשכוח לאסוף מהרצפה) מרמה 1-10 ולאחר מכן 10 20 30 40 וכן הלאה עד ריסט 100.

החפצים שכולם כרגע מחפשים הם "עתיקים" והם נסחרים בדרך כלל בהכי הרבה קרדיטים ("נקי") (כאשר אומרים מלוכלך הכוונה חפצים כאלה כמו כנפיים סטים חרבות וכ'ו)
    הם נמצאים בתיבות "אובר" V1 + V2
    תיבת אובר V2 נסחרת בערך ב25 - 30 נקי (25,000 - 30,000 אלף קרדיטים) ויכולה להוציא חלקים כמו גרייט / פוניקס / בלאק עתיקים
    תיבת אובר V1 נסחרת בערך ב3000 אלף קרדיטים והיא יכולה להוציא חלקים כמו היון ויקוס / קנטטה רייב / קלאוד גרודה וכ'ו
    בשביל להשיג "נקי" יש כמה דרכים, איוונטים אוטומטים מדי יום בשרת בשעות מסוימות, לאסוף תיבות ומטבעות פוניקס סמוראי מהם יצאו דברים שווים שניתן לסחור על קרדיטים, כמו כן תיבות קלאסיק ופרימיום.

בנוסף מצרף פה מה שדורון המפקח רשם מעין מדריך לשרת מאוד מומלץ לקרוא ולהפנים.

https://forum.uniquemu.co.il/showthr...9C%D7%95%D7%AA

שלום רב, וברוך הבא קודם כל,

תשובות לשאלות (לפי הסעיפים שנכתבו על ידך) :

1.תוכל לאפס את הריסטים במידה ואתה מעוניין לקבל פרסים מהבאטל פאס החדש, של העונה החדשה. - נדרש להשתמש בפקודה resetbp/, אך ככל הנראה אין לך עדיין שחקן פול סטט, לעונה הבאה כדאי לך להשאיר שחקן אחד פול סטט בכדי שתוכל להתאמן בעצמך ביוזר שני / שלישי, (כמה שתבחר - מוגבל לשלושה יוזרים במקביל).
    יש בשרת המון שחקנים שכן תומכים ועוזרים, בין אם תרומות, ובין אם באימונים לחדשים. (אני יכול לעזור במידה ותצטרך - מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטי / בדיסקורד - oNyxL).

2. התשובה לשאלתך הינה כן, כל דמות שתבצע איתה ריסטים תקבל את הפרסים מהבאטל פאס. בריסט 100 - סט שמקבלים (במידה ויש לך אליט), מותאם לפי השחקן, קיימים שני סוגים
    סט מותאם לבנים (ביקי, קוסם, אמג'י, לורד), וסט מותאם לבנות (אלף, סמונר)

3. קיימים בשרת שלל דרכים להתקדם בשרת להלן :

(1) ריסטים -כפי שדיברנו כבר מקודם ריסטים (במיוחד אם אתה משתמש באליט), האופציה אחת הטובות ביותר לקבלת פרסים והתקדמות מהירה בשרת.

(2) איוונט אוטומטי - (חשבון, ערי בירה, זריזות וכו') - המענה לאיוונטים אלה מתבצע באמצעות הפקודה post/ בצאט גלובאלי, כל זכייה באיוונט כזה תזכה אותך בפרס מסויים - קרדיטים, UC (Unique Coins), נקודות סייג' - כל אלה יכולים לעזור לך להתקדם, סחר / שימוש עצמי.

(3) הריגת גולדנים (מובים מוזהבים) ובוסים בשרת - קיים בשרת איוונט אומטי בשעה 19:00, שבוא מובים מכל המפות עושות ספאון בצורת גולדן (מוזהבים) ניתן לחפש אותם בין המפות ולהרוג אותם, הריגת כל מוב כזה תזכה אותך בנקודות AP (Adventure Point), איתם ניתן להשתמש בבר אצל NPC שנמצא בחלק התחתון בצד שמאל, לקנייה של חפצים מסויים, ניתן לסחור בהם ו/או להשתמש בהם בעצמך - כרצונך, אותו דבר בנוגע לבוסים בשרת, עושים ספאון כל 12 שעות מרגע הריגתם, מביאים כמות גדולה יותר של AP ויכולים לקדם אותך מהר יותר, הבוסים מגיעים עם כמות חיים גדולה יותר, לכן נדרש וכדאי להגיע עם פארטי של באפרים (ביקי, קוסם, אלף ולורד).

4. ניתן להשיג יותר מהביל הראשון שמקבלים בפתיחת שחקן או באמצעות קניית יהלומי ברכה ונשמה (Soul And Blass) בבר דרך הברמנית האדומה, או לקנות כנפיים מילדת השיקויים וגם כן להזדכות בסכום מוכפל.

5. התשובה לשאלה זו הינה לא, אין אפשרות לקבלת פרסים רטרואקטיביים, רק מהרגע שנקנה האליט, ניתן יהיה לקבל פרסים מהבאטל פאס. - קישור לבאטל פאס - https://www.uniquemu.co.il/info

6. לפי דעתי האופציה הטובה ביותר היא שימוש בשלושה יוזרים במקביל (פרס משולש מהבאטל פאס), וגם יהיה לך יותר כוח לשימוש במפות השונות, כוח של שלושה שחקנים יעזור לך להתקדם נגד מפלצות חזקות יותר.

מקווה שעזרתי, במידה ונדרש עזרה נוספת, יכול לרשום לי בשרת MiZe / oNyxL / [GI]Doron, אשמח לעזור באהבה.

In our world of capitalism, money is as valuable as your life " - Yumeko Jabami "

בברכה,
    NewHero
    NewMG
    Irule

5. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של AmitAsh:

Hanan (22-08-24)

הסמל האישי של tnhrtnhr

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    3
       נקודות יוניק
    18
    ציטוט נכתב במקור על ידי AmitAsh צפיה בהודעה
    ברוך שובך, דבר ראשון מומלץ להיכנס לפורום מדריכים ולקרוא גם בדיס.
    השרת מבוסס על קרדיטים שזה ה"נקי" של השרת, אך יש עוד מגוון רחב של דברים סחירים ושווים.

דבר ראשון אנחנו נרשום פקודה /gift שתתן לנו סט עתיק כעזרה להתחלה !
    דבר שני השרת מבוסס באטל פס, כל ריסט שנעשה המתנה מהריסט תיפול על הרצפה (לא לשכוח לאסוף מהרצפה) מרמה 1-10 ולאחר מכן 10 20 30 40 וכן הלאה עד ריסט 100.

החפצים שכולם כרגע מחפשים הם "עתיקים" והם נסחרים בדרך כלל בהכי הרבה קרדיטים ("נקי") (כאשר אומרים מלוכלך הכוונה חפצים כאלה כמו כנפיים סטים חרבות וכ'ו)
    הם נמצאים בתיבות "אובר" V1 + V2
    תיבת אובר V2 נסחרת בערך ב25 - 30 נקי (25,000 - 30,000 אלף קרדיטים) ויכולה להוציא חלקים כמו גרייט / פוניקס / בלאק עתיקים
    תיבת אובר V1 נסחרת בערך ב3000 אלף קרדיטים והיא יכולה להוציא חלקים כמו היון ויקוס / קנטטה רייב / קלאוד גרודה וכ'ו
    בשביל להשיג "נקי" יש כמה דרכים, איוונטים אוטומטים מדי יום בשרת בשעות מסוימות, לאסוף תיבות ומטבעות פוניקס סמוראי מהם יצאו דברים שווים שניתן לסחור על קרדיטים, כמו כן תיבות קלאסיק ופרימיום.

בנוסף מצרף פה מה שדורון המפקח רשם מעין מדריך לשרת מאוד מומלץ לקרוא ולהפנים.

https://forum.uniquemu.co.il/showthr...9C%D7%95%D7%AA

שלום רב, וברוך הבא קודם כל,

תשובות לשאלות (לפי הסעיפים שנכתבו על ידך) :

1.תוכל לאפס את הריסטים במידה ואתה מעוניין לקבל פרסים מהבאטל פאס החדש, של העונה החדשה. - נדרש להשתמש בפקודה resetbp/, אך ככל הנראה אין לך עדיין שחקן פול סטט, לעונה הבאה כדאי לך להשאיר שחקן אחד פול סטט בכדי שתוכל להתאמן בעצמך ביוזר שני / שלישי, (כמה שתבחר - מוגבל לשלושה יוזרים במקביל).
    יש בשרת המון שחקנים שכן תומכים ועוזרים, בין אם תרומות, ובין אם באימונים לחדשים. (אני יכול לעזור במידה ותצטרך - מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטי / בדיסקורד - oNyxL).

2. התשובה לשאלתך הינה כן, כל דמות שתבצע איתה ריסטים תקבל את הפרסים מהבאטל פאס. בריסט 100 - סט שמקבלים (במידה ויש לך אליט), מותאם לפי השחקן, קיימים שני סוגים
    סט מותאם לבנים (ביקי, קוסם, אמג'י, לורד), וסט מותאם לבנות (אלף, סמונר)

3. קיימים בשרת שלל דרכים להתקדם בשרת להלן :

(1) ריסטים -כפי שדיברנו כבר מקודם ריסטים (במיוחד אם אתה משתמש באליט), האופציה אחת הטובות ביותר לקבלת פרסים והתקדמות מהירה בשרת.

(2) איוונט אוטומטי - (חשבון, ערי בירה, זריזות וכו') - המענה לאיוונטים אלה מתבצע באמצעות הפקודה post/ בצאט גלובאלי, כל זכייה באיוונט כזה תזכה אותך בפרס מסויים - קרדיטים, UC (Unique Coins), נקודות סייג' - כל אלה יכולים לעזור לך להתקדם, סחר / שימוש עצמי.

(3) הריגת גולדנים (מובים מוזהבים) ובוסים בשרת - קיים בשרת איוונט אומטי בשעה 19:00, שבוא מובים מכל המפות עושות ספאון בצורת גולדן (מוזהבים) ניתן לחפש אותם בין המפות ולהרוג אותם, הריגת כל מוב כזה תזכה אותך בנקודות AP (Adventure Point), איתם ניתן להשתמש בבר אצל NPC שנמצא בחלק התחתון בצד שמאל, לקנייה של חפצים מסויים, ניתן לסחור בהם ו/או להשתמש בהם בעצמך - כרצונך, אותו דבר בנוגע לבוסים בשרת, עושים ספאון כל 12 שעות מרגע הריגתם, מביאים כמות גדולה יותר של AP ויכולים לקדם אותך מהר יותר, הבוסים מגיעים עם כמות חיים גדולה יותר, לכן נדרש וכדאי להגיע עם פארטי של באפרים (ביקי, קוסם, אלף ולורד).

4. ניתן להשיג יותר מהביל הראשון שמקבלים בפתיחת שחקן או באמצעות קניית יהלומי ברכה ונשמה (Soul And Blass) בבר דרך הברמנית האדומה, או לקנות כנפיים מילדת השיקויים וגם כן להזדכות בסכום מוכפל.

5. התשובה לשאלה זו הינה לא, אין אפשרות לקבלת פרסים רטרואקטיביים, רק מהרגע שנקנה האליט, ניתן יהיה לקבל פרסים מהבאטל פאס. - קישור לבאטל פאס - https://www.uniquemu.co.il/info

6. לפי דעתי האופציה הטובה ביותר היא שימוש בשלושה יוזרים במקביל (פרס משולש מהבאטל פאס), וגם יהיה לך יותר כוח לשימוש במפות השונות, כוח של שלושה שחקנים יעזור לך להתקדם נגד מפלצות חזקות יותר.

מקווה שעזרתי, במידה ונדרש עזרה נוספת, יכול לרשום לי בשרת MiZe / oNyxL / [GI]Doron, אשמח לעזור באהבה.

תודה רבה 90% לא הבנתי חח

הסמל האישי של AmitAsh

כינוי במשחק
    NewHero
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Dragons
       לייקים ❤
    68
       נקודות יוניק
    759
    ציטוט נכתב במקור על ידי tnhrtnhr צפיה בהודעה
    תודה רבה 90% לא הבנתי חח
    בוא תציין מה לא הבנת ונסביר מוזמן גם בדיס GunXnoise
    בשרת - AmitAsh

In our world of capitalism, money is as valuable as your life " - Yumeko Jabami "

בברכה,
    NewHero
    NewMG
    Irule

8. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של AmitAsh:

tnhrtnhr (25-08-24)

הסמל האישי של tnhrtnhr

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    3
       נקודות יוניק
    18
    ציטוט נכתב במקור על ידי AmitAsh צפיה בהודעה
    בוא תציין מה לא הבנת ונסביר מוזמן גם בדיס GunXnoise
    בשרת - AmitAsh

סה למשל:
    . ניתן להשיג יותר מהביל הראשון שמקבלים בפתיחת שחקן או באמצעות קניית יהלומי ברכה ונשמה (Soul And Blass) בבר דרך הברמנית האדומה, או לקנות כנפיים מילדת השיקויים וגם כן להזדכות בסכום מוכפל.

הסמל האישי של AmitAsh

כינוי במשחק
    NewHero
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Dragons
       לייקים ❤
    68
       נקודות יוניק
    759
    ציטוט נכתב במקור על ידי tnhrtnhr צפיה בהודעה
    סה למשל:
    . ניתן להשיג יותר מהביל הראשון שמקבלים בפתיחת שחקן או באמצעות קניית יהלומי ברכה ונשמה (Soul And Blass) בבר דרך הברמנית האדומה, או לקנות כנפיים מילדת השיקויים וגם כן להזדכות בסכום מוכפל.
    הוא מדבר על דרך להשיג ZEN במשחק, דבר שולי שאין בו צורך בשרת שלנו לא רלוונטי כל כך

בברכה,
    NewHero
    NewMG
    Irule

11. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של AmitAsh:

tnhrtnhr (27-08-24)

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות