מה אתם חושבים על הסחר בשרת?
חפץ אחד נמכר ב 100 קרידט בודדים
חפץ אחד נמכר ב 500 אלף קרידט...
זה לא מסחר נכון לדעתי
לדעתכם?
מה אתם חושבים על הסחר בשרת?
חפץ אחד נמכר ב 100 קרידט בודדים
חפץ אחד נמכר ב 500 אלף קרידט...
זה לא מסחר נכון לדעתי
לדעתכם?
Rom (22-08-24)
יש המון בעיות במסחר בשרת, בטח בתקופה האחרונה.
מבין שמנסים לחשוב ללא הפסקה איך לשפר את זה, אבל למשל העונה הרסו אותו לגמרי.
היום סחר היה אופציה לשחקנים שיש להם המון ״זבל״ לרכוש תמורת קרדיטים במחירים נמוכים וכך לפתוח סחר נוסף בין האנשים.
כרגע יש בודדים עם כמות קרדיטים גדולה, והשאר פשוט מחכים שהעונה תסתיים כדי למכור, מה שגורם לרובם להשאיר אפקיי עם החנויות או פשוט לא להיכנס לשרת עד סיום הסחר.
בקיצור, צריך לעשות חושבים ודי בדחיפות כי המצב לא נעים ולא כיף להיכנס כרגע.
מוזמנים ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או בדיסקורד
Rom (22-08-24)
זה הכל עניין של היצע וביקוש, ככל שיש יותר בשרת מפריט מסוים המחיר שלו יורד (כמו אינפלציה).
החלקים ששווים "500 אלף" -ואפילו יותר- אלה חלקים שאו שקשה להשיג (נדיר שיצאו מקופסה כלשהיא), או שאין כמעט בשרת ואין דרך להשיג אותם (לדוגמה כנף אנברסרי 2).
לעומת זה חלק של "100 קרדיטים" זה לרוב חלקים שאין בהם שימוש/יש יותר מידי בשרת (לדוגמה סטים כמו בלאק/גרייט/דרגון שהם אקס), השימוש בהם הוא אפסי ולכן הסחר בהתאם.
אתה לא יכול לצפות שיקנו ממך משהו ב100 אלף כשיש אותו לחצי שרת/שאין בו שימוש.
כן יש בזה חלק לא פייר כי לאנשים וותיקים יש יותר, אבל חשוב לזכור שהם וותיקים בשרת ולכן יש להם את זה.
כל שחקן שהתחיל התחיל מאפס (חוץ מכאלה שקיבלו עזרה מחברים בהתחלה), והסחר לא אמור להשתנות בהתאם לכמה שחקנים חדשים יש.
ככה אני רואה את זה, שחקנים חדשים יכולים לראות את זה ולהגיד שזה "מסחר לא פייר" אבל זאת המציאות.
"הוֹי רֹעִים... אֵת הַצֹּאן לֹא תִרְעוּ. אֶת הֶחֱלָב תֹּאכֵלוּ וּבַצֶּמֶר תִּתְכַּסּוּ, הַנִּדָּחוֹת לֹא הֲשַׁבְתֶּם."
Rom (22-08-24)
אני מסכים עם מה שנאמר פה, בשביל כלכלה יציבה צריך מעמד ביניים מה שאין כל כך.
הדברים היחידים שאנשים קונים וצריכים זה חלקים ספציפים של אובר V2
מה שגם העשירים לא מוכרים בזול שזה גם בעיה
לדוגמה אני רוצה לקנות חלקי בלאק או בלאק שלם דורשים ממני מחירים מופקעים ומוגזמים (כך גם פוניקס וגרייט לדוגמה)
הדרך לעשות את הסחר יותר תחרותי ומעניין זה לתת משמעויות אחרות למטבע חוץ מה"נקי" של השרת
In our world of capitalism, money is as valuable as your life " - Yumeko Jabami "
בברכה,
NewHero
NewMG
Irule
אין ספק שיש בעיה
החדשים צריכים לזכור שהוותיקים בסוף נתנו מעצמם ומזמנם ושיחקו פה המון זמן בשביל להגיע למה שיש להם
נכון המצב קצת קיצוני ויש פערים עצומים
יום סחר בדרך כלל אמור לאזן את המצב קצת ולתת לחדשים אפשרות להשיג נקי
אולי תדירות גבוה יותר של יום סחר יעזור
אני לא חושב שזה נכון או שבכלל יש צד לבוא בטענות
בתור אחד ששיחק בהמון שרתים אחרים פה ממש קל להשיג דברים המנהלים עשו באטל פס שנותן לאנשים פשוט קפיצה מטורפת לסחר אני לא מבין בכלל תתלונה
בשרתים אחרים לוקח חודשים בשביל להשיג דברים שרק אפשר להתחיל לסחור בהם קחו לדוגמא את אמיו ישראל לך תנסה לסחור שם במשהו
פה תוך חודש אפשר לסיים את הבאטל פס ולהתחיל לסחור בדברים סבירים ואפילו טובים
לגבי הסטים היקרים יותר זה הגיוני שיהיה ממש קשה להשיג והמחיר יהיה מופקע זה רק העונה יצא מה חשבתם שתוך יומיים כל השרת יהיה עם גרייט אז זה באמת יאבד את כל הכיף
יש פה אחלה של סחר ואפשרות להתקדם פשוט אנשים רוצים הכל כאן ועכשיו
יש שרתים שאפילו האיוונטים שלהם לא מגיעים למה שהבאטל פס בשרת הזה נותן שלא נדבר על האיוונטים פה שנותנים דברים מטורפים
ובלי קשר אין ספק שהיום סחר בכלל מייצב את השרת שזה גם עניין אדיר
יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים