שלום לכל קהילת אמיו יוניק היקרה,כפי שכולכם יודעים כבר צוות השרת הגבוה דוגל בביצוע תחזוקה אחת לשבועיים.
המטרה של ביצוע התחזוקה היא להוסיף לכם \ לשדרג דברים בשרת, ולתקן באגים נפוצים.
לאחר עבודות תחזוקה שנערכו היום בשעות הערב בוצעו מספר שינויים בשרת, הוספות ותיקוני באגים.
להלן פירוט העדכון - 04/11:
-שדרוג מערכת האנטי ציט בשרת: תוכנות עזר נוספות נחסמו.
-מספר באגים קטנים בשרת תוקנו.
-הכנות לעדכון ענקי שיצא לקראת חנוכה
-הכנות לעדכון של העונה החדשה [באטל פאס עונה 8] - יוצא בתאריך: 26/12
[פרס בונוס לגילדה הזוכה בסייג' הקרוב
]
מעבר להטבות שמנצחי הסייג' מקבלים, מאסטר הגילדה שינצח בסייג' הקרוב שיתקיים ביום חמישי בתאריך: 11/11
יקבל בונוס של 1000 קרדיטים לשחקן שלו שאותם יוכל לחלק בין חברי הגילד!
[עליות מנהלי משחק בצוות השרת]
לאור שינויים משמעותיים וירדות של גיאמים עקב חוסר זמינות וכו' הוחלט לעלות גיאמים חדשים לצוות השרת:
היום עולים 4 גיאמים חדשים לצוות השרת, לאחר בחינות מעומדים רלוונטים לתפקיד הנה לכם הגיאמים החדשים:
David
מנהל פורום קנייה ומכירה ו- GM
לאחר זמן מה שדוד תיפקד בצוות השרת בתור "פקח משחק" הוחלט לקדם את דוד לתפקיד "מנהל משחק"
דוד הוכיח את עצמו בתור פקח משחק והראה מוטיבציה רבה ורצון רב להתקדם לתפקיד הגיאם ולהמשיך לתרום לשרת כמו שהוא יודע.
דוד, אני וצוות השרת הגבוה מאחל לך המון בהצלחה בתפקיד החדש - סומכים עלייך
Kfir
מנהל פורום דיוני אמיו יוניק ו- GM
לאחר זמן מה שכפיר תיפקד בצוות השרת בתור "פקח משחק" הוחלט לקדם את כפיר לתפקיד "מנהל משחק"
כפיר גם כן הוכיח את עצמו בתור פקח משחק, בחור רציני שבא לתת עבודה ולקדם את השרת בכל מה שהוא יכול.
כפיר, אני וצוות השרת הגבוה נרצה לאחל לך המון בהצלחה בתפקיד החדש - תן בראש
Amit
מנהל משחק - GM
לאחר זמן מה שעמית תיפקד בצוות השרת בתור "פקח משחק" הוחלט לקדם את עמית לתפקיד "מנהל משחק"
עמית גם כן הוכיח את עצמו בתור פקח משחק, עמית תפס את תשומת ליבנו עם השקעתו בשרת ובתפקיד הפקח ולכן הוחלט לקדמו לגיאם.
עמית, אני וצוות השרת מאחלים לך המון בהצלחה בתפקיד החדש - אל תאכזב
Itamar
מנהל משחק - GM
לאחר זמן מה שאיתמר תיפקד בצוות השרת בתור "פקח משחק" הוחלט לקדם את איתמר לתפקיד "מנהל משחק"
גם איתמר הוכיח את עצמו בתור פקח משחק בצוות, איתמר הראה המון מוטיבציה בתפקידו כפקח, עזר רבות לשחקנים חדשים ובכללי לשחקנים בשרת והוכיח לנו כי זה הזמן שלו להתקדם לתפקיד הגיאם.
איתמר, אני וצוות השרת נרצה לאחל לך המון בהצלחה בתפקיד החדש - תפציץ כמו שאתה יודע
עד כאן לעדכון זה,
בקרוב עדכון מטורף לגמרי שיכניס עוד עניין לשרת - צפו לזה
בברכה,
צוות אמיו יוניק