תוצאות 1 עד 2 מ 2
    ברוך הבא לאמיו יוניק ישראל!
    הסמל האישי של Nisim1

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    27
       נקודות יוניק
    254

איוונט קרבות

דבר ראשון, חשוב לי לציין שאני לא בא להתווכח או להאשים או משהו כזה, נטו רוצה לקבל תשובות והסברים אמיתיים ומובנים.
    באיוונטים בשישי האחרון, של פורים, חולקו פרסים בשווי של מיליונים והדברים הכי יקרים בשרת, דברים שלחלקם אין בכלל מחיר. הבעיה היא, שבאיוונט קרבות, האיוונט היחיד שמצריך סוג של כישרון יותר ממזל, הפרס היה 300UC, שזה אפילו לא מספיק ל2 מוטות. אם גם מדברים על הזמן של האיוונט, איוונט שלוקח 40 דקות הציפייה שכן יהיו פרסים ששווים יותר, כמו שלמשל באיוונט חיפוש כפול הפרס היה סט פוניקס מלא. נוסף על כך, פרסים טובים באיוונט קרבות ידרבנו אנשים להשיג ציוד טוב וכנפיים חזקות, ובכך לקדם עוד את המוטביציה של האנשים בשרת להתקדם. באופן דומה, מי שמשקיע במשחק ומשיג סטים חזקים הגיוני שיהיה לו תגמול ואפשרות להשתמש בכוח של הסט.

בנוסף, (עוד פעם לא בא להאשים וחס חלילה ולהתווכח, נטו לקבל תשובות) , קיימת בעיה בכך שדולב משחק עם סט מהמייקר נגדנו בקרבות, ו"זוכה" בפרס. אני מבין את זה שהוא עם סט מהמייקר, אין לי תלונות על זה וזה מובן לחלוטין. אבל, עולות כמה בעיות במצבים האלה:
    הסט שהוא משחק עליו, והכנף, שווים מיליונים ופי כמה וכמה משאר השחקנים באיוונט, דבר שנותן לו יתרון משמועתי. דולב שחקן טוב, ויכול מאוד להיות שינצח אותנו גם עם סט "פשט", אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאם אתה משחק במצבים של אחד על אחד, שם לסט יש השפעה (שלא למשל כמו סייג ששם יש בערך 50 אנשים אז ההשפעה של איש אחד נמוכה) הייתי מצפה לשחק עם סט תואם למי שנגדך.
    בנוסף, פעם דולב היה מעניק את הפרס למקום השני במידה והיה מנצח, וכעת דבר זה הופסק. העניין, כשאתה מגיע עם שחקן מהמייקר, אתה בעצם בא בתור התפקיד של המנהל, ולא כשחקן פרטי, כלומר הפרס הולך למייקר (או לפח) ולא לשחקן פרטי. לכן, הציפייה היא כן לתת את הפרס למקום שני.

אבקש לקבל תשובה מספקת ועניינית. תודה

מנכ"ל הקהילה
    הסמל האישי של Dolev

לייקים ❤
    355
       נקודות יוניק
    1273
    שלום ניסים, אגיב על הדברים שכתבת פה.
    1) הפרסים באיוונט הקרבות נקבעים ע"פ מנהל האיוונט (באותו השבוע שאתה מדבר עליו אני) ומשיקולים שלו, בסופו של דבר זה איוונט שלא כל אחד יכול להשתתף בו ולנצח ולכן הפרס בו הוא לא יהיה הפרס הכי שווה באיוונטים,
    בסוף רוצים שלכל אחד תהיה הזדמנות לזכות בדברים שווים ולהתקדם בצורה שווה דרך האיוונטים.
    300UC זה לא פרס נמוך (בערך 30-40 אלף קרדיטים) במיוחד בטיימינג הזה שחזר איוונט הפורים ואפשר לקנות את התיבה בחנות המטבעות.
    2) את האמת שלא שמעתי שזה מפריע לאנשים שאני מגיע לאיוונט הקרבות ושדווקא הם נהנים מזה ומגניב אותם שהמנכ"ל מגיע לשחק איתם, בסופו של דבר אני בא לשחק לכיף ולא משנה מה הפרס, אם זה משהו שמפריע כמו שאתה אומר אפסיק להגיע ולהשתתף - אין בעיה, שיהיה לך שבוע טוב

אם יש לך עוד משהו שתרצה לדבר עליו מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית בדיסקורד.

3. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של Dolev:

JobNick (לפני 2 שבועות)

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 2 משתמשים שצופים באשכול זה. 1 משתמשים ו 1 אורחים

1. Nisim1

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •