NOTICE שים לב: זהו אשכול ישן. הוא נפתח לפני 1171 ימים, שקול ליצור אשכול חדש לפני הפרסום, המנע מהקפצה מיותרת.
תוצאות 1 עד 6 מ 6
    משתמש ותיק
       כינוי במשחק
    Miro
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Madness
       לייקים ❤
    41
       נקודות פורום
    3006

[דיון] תפיסה מוגבלת בנוגע למסחר

בואו נדבר רגע על הקטע של המסחר, כל שחקן אמיו יודע שהוא הולך לראות את המילה 'תציע' כשהוא ירצה לקנות משהו... אבל..
    יש תפיסה או דרך התנהגות שאף פעם לא הבנתי והייתי רוצה לברר את זה סוף סוף..
    אני מתעניין בחפץ מסויים,חותר לקנייה ומקבל את התגובה המסורתית 'תציע' ומציע את שאני רואה לנכון,
    אם הכל טוב - סלאמתק נקנה.
    אם המוכר לא עף על ההצעה - מן הראוי שידבר ויגיד קצת יותר-הרבה יותר / סכום ממוקד, אבל דווקא יש פתאום היעלמות והתעלמות, מה הקטע? הזיה.

אתם הבנתם? אני פחות.
    אתם כאלה? אל.

יום מקסים ודיון פורה

2. 2 המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של El Miro:

Asaf (17-01-22), Omer (17-01-22)

חבר בהיכל התהילה
       דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    86
       נקודות פורום
    1366
    שמתבגרים נהיים פחות מנומסים ככה זה

פעם היינו אומרים "תוסיף"
    אבל פעם גם היית בא מסודר ולא היית מציע את המחיר שאתה רואה לנכון אלא היית בא כבר עם הצעה מסודרת כמו שצריך לפי **מחירון השרת**

לי באופן אישי גם לא אכפת לשלם כמה קרדיטים יותר או להוסיף לבנאדם ולצאת "מופסד" על מנת להשיג את החפץ שאני צריך

לדוגמא מישהו מוכר לי מטה ללורד ב -1300 קרדיט שהוא שווה רק 800 אין לי בעיה להוסיף לו מלוכלך על זה בשווי ההפרש

למקצועיים בנינו - גם מכינים הוספה טובה בצד

אני לא אגלה כאן את כל שיטות המסחר אבל יש הרבה שיטות לגרום לקונה או למוכר להתעניין ולשכנע אותו
    כל אחד והניסיון שלו אני חושב
    נערך לאחרונה על ידי HaZaRziR; 17-01-22 בשעה 15:23.

משתמש מאסטר
       כינוי במשחק
    KILLER
       גילדה במשחק
    History
       לייקים ❤
    128
       נקודות פורום
    2608
    כולם יסכימו איתך ... זו בעיה. ואם תשאל אותי בנוגע לעניין הזה אז אגיד לך שזה נובע בעיקר מאנשים שעושים פוסטים שבהם הם אומרים שהם מוכרים חפץ מסוים אך בפועל אין בכוונתם בכלל להעיף את אותו חפץ ולמכור אותו. סתם רוצים לשמוע עליו הצעות או סתם לבלבל תמוח אם להגיד את האמת...
    עכשיו יש סוג אחר, יש אנשים שכן מעוניינים להעיף חפץ מסוים ויבקשו ממך להציע על אותו חפץ כדי לראות שאתה בכיוון זה הכל... ולרוב האנשים אומרים אם זה זול להם מידי ,מבקשים הוספות או שישר מקפיצים את המחיר למחיר שהם מעוניינים לקבל.
    בכל מקרה, תמיד טוב להשאיר דברים בשווי נמוך בצד כמו קופסאות סגורות וכמה נשקים לא ברמה גבוהה או אפילו חיות כדי להוסיף לעסקאות שאנשים מבקשים מחירים שאתה לא מוכן לשלם. ואם גם זה לא עובד, תחזור לאותו בן אדם אחרי שעה ותראה שהוא לא הצליח להעיף את החפץ. תדבר איתו בטוב תגיד לו שיגמור עם הכאב ראש וימכור לך במחיר הוגן
    :Owner Of
    Flame ~ Psycho ~ Blade ~ Combo
    ~ Machine ~ King ~ Legend ~ Killer ~ Royal ~ Black ~ Vicious ~ Hacker ~ Wild
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

משתמש ותיק
       כינוי במשחק
    Miro
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Madness
       לייקים ❤
    41
       נקודות פורום
    3006
    ציטוט נכתב במקור על ידי HaZaRziR צפיה בהודעה
    שמתבגרים נהיים פחות מנומסים ככה זה

פעם היינו אומרים "תוסיף"
    אבל פעם גם היית בא מסודר ולא היית מציע את המחיר שאתה רואה לנכון אלא היית בא כבר עם הצעה מסודרת כמו שצריך לפי **מחירון השרת**

לי באופן אישי גם לא אכפת לשלם כמה קרדיטים יותר או להוסיף לבנאדם ולצאת "מופסד" על מנת להשיג את החפץ שאני צריך

לדוגמא מישהו מוכר לי מטה ללורד ב -1300 קרדיט שהוא שווה רק 800 אין לי בעיה להוסיף לו מלוכלך על זה בשווי ההפרש

למקצועיים בנינו - גם מכינים הוספה טובה בצד

אני לא אגלה כאן את כל שיטות המסחר אבל יש הרבה שיטות לגרום לקונה או למוכר להתעניין ולשכנע אותו
    כל אחד והניסיון שלו אני חושב
    המחיר שאני רואה לנכון זה מחיר שביררתי ושאלתי, לא גחמה של רגע.
    וכאן אתה מתאר מקרה אחר לגמרי שבו המחיר הוא באוברפרייס, ולך אין בעיה לדחוף את ההפרש במלוכלך.
    זאת לא כוונת האשכול, פה מדובר בהצעה לגיטימית כמבוקש בלי שיח המשכי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Killer צפיה בהודעה
    כולם יסכימו איתך ... זו בעיה. ואם תשאל אותי בנוגע לעניין הזה אז אגיד לך שזה נובע בעיקר מאנשים שעושים פוסטים שבהם הם אומרים שהם מוכרים חפץ מסוים אך בפועל אין בכוונתם בכלל להעיף את אותו חפץ ולמכור אותו. סתם רוצים לשמוע עליו הצעות או סתם לבלבל תמוח אם להגיד את האמת...
    עכשיו יש סוג אחר, יש אנשים שכן מעוניינים להעיף חפץ מסוים ויבקשו ממך להציע על אותו חפץ כדי לראות שאתה בכיוון זה הכל... ולרוב האנשים אומרים אם זה זול להם מידי ,מבקשים הוספות או שישר מקפיצים את המחיר למחיר שהם מעוניינים לקבל.
    בכל מקרה, תמיד טוב להשאיר דברים בשווי נמוך בצד כמו קופסאות סגורות וכמה נשקים לא ברמה גבוהה או אפילו חיות כדי להוסיף לעסקאות שאנשים מבקשים מחירים שאתה לא מוכן לשלם. ואם גם זה לא עובד, תחזור לאותו בן אדם אחרי שעה ותראה שהוא לא הצליח להעיף את החפץ. תדבר איתו בטוב תגיד לו שיגמור עם הכאב ראש וימכור לך במחיר הוגן
    תגובה לעניין, מסכים לגמרי.

6. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של El Miro:

Killer (17-01-22)

חבר בהיכל התהילה
       שם פרטי
    ⭐ אור ⭐
       כינוי במשחק
    Doctor
       דמות
    לורד אפל
       לייקים ❤
    84
       נקודות פורום
    5184
    הועבר לפורום הרלוונטי.
    דיון פורה.
    צריכים עזרה/שאלה/ייעוץ? - לדיסקורד שלי "לחצו כאן"

הדרך שלי בפורום
    משתמש רשום > Recall Club > מנהל פורום "חוויות" ו-"דיונים ומה שבראש" > מפקח פורום > מנהל ראשי > היכל התהילה

שם פרטי
    mgEreskGD
       כינוי במשחק
    Jacob
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Search
       לייקים ❤
    27
       נקודות פורום
    244
    אני יגיד לך מה, כל שחקן וותיק בשרת שמקבל סכום שהוא לא רואה לנכון הוא פשוט מסנן וכבר לא עונה... זה הזיה
    ודיי מבאס.
    אבל בנוסף יש קצת חפרנים חח בוא לא נשכח את זה

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •