איך הייתם רואים את השרת בעוד שנה?
צופים לו עתיד ורוד? יותר אנשים? או שלהפך?
=========================
דעתי האישית היא שזה השרת הכי טוב בארץ,
עם הכי הרבה תיקוני באגים, עדכונים, תוספות מגניבות וכו'..
ואני לא משוחד
דיון פורה.
איך הייתם רואים את השרת בעוד שנה?
צופים לו עתיד ורוד? יותר אנשים? או שלהפך?
=========================
דעתי האישית היא שזה השרת הכי טוב בארץ,
עם הכי הרבה תיקוני באגים, עדכונים, תוספות מגניבות וכו'..
ואני לא משוחד
דיון פורה.
צריכים עזרה/שאלה/ייעוץ? - לדיסקורד שלי "לחצו כאן"
הדרך שלי בפורום
משתמש רשום > Recall Club > מנהל פורום "חוויות" ו-"דיונים ומה שבראש" > מפקח פורום > מנהל ראשי > היכל התהילה
Killer (16-02-22)
לגמרי בפריחה , יש פה מערכות שגורמות לך לא להפסיק לשחק
My Players:
Cersei DM - Dragonix SM - Moze DL -VooDo Mg- Cersei Dm -Hookain BK - Oblako DL - Banger Mg
Killer (16-02-22)
העתיד של השרת לא תלוי רק בצוות , הוא תלוי בקהילה הקיימת גם ואני חושב שיש כאן קהילה טובה שיכולה לעזור לפיתוח העתידי של השרת , השרת כבר מצליח לפי דעתי , יש בו פעילות מרובה כל הספוטים תפוסים בכל שעות היום עד אפס מקום כולם חורשים על הבאטל פס העתיד שלו בטוח יהיה ורוד
דיון פורה
Killer (16-02-22)
השרת לא יפסיק פעילות, הוא מתוחזק בצורה יוצאת דופן והקהילה רק מתרחבת אם אתה שואל אותי
:Owner Of
Flame ~ Psycho ~ Blade ~ Combo ~ Machine ~ King ~ Legend ~ Killer ~ Royal ~ Black ~ Vicious ~ Hacker ~ Wild▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ימשיכו לתת בראש, הכי חשוב לא להפסיק.
בתור אחד ששיחק בשרת כמעט מהפתיחה, חד משמעית אני יכול לראות איך השרת התפתח, הצוות, וכמובן הקהילה. אני בהחלט צופה לשרת עתיד ורוד, וכמובן שעוד ועוד שחקנים יגיעו לשרת בהמשך. השרת הזה באמת לא מפסיע להפתיע, אם זה לגבי התחזוקות, השינויים בעונות, האיוונטים ועוד. באמת צריך להודות לצוות השרת וכמובן לקהילה היקרה על התמיכה בשרת הזה !
המון בהצלחה לכולם![]()
יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים