NOTICE שים לב: זהו אשכול ישן. הוא נפתח לפני 936 ימים, שקול ליצור אשכול חדש לפני הפרסום, המנע מהקפצה מיותרת.
עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
תוצאות 101 עד 110 מ 160
    מנהל משחק - GM
    הסמל האישי של Rom

שם פרטי
    ⭐רום⭐
       כינוי במשחק
    Rom
       דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    91
       נקודות יוניק
    1710
    ההצעה רלוונטית למשחק

כותרת ההצעה: להחיות את הסחר בשרת

פירוט ההצעה:בשביל להביא סחר בריא לשרת אני ממליץ , להשים אוברים V2
    בחנות הUC. גם אתם תרוויחו, ומי שכל כך באמת רוצה יקנה וככה הסחר יגדל משמעותית.

תמונה (במידה ויש):
    ------------------------>בברכה,רום<------------------------

לכל שאלה ועזרה ,תפנו אליי בדיסקורד ואעזור בשמחה
    romcohen23

ברוך הבא לאמיו יוניק ישראל!
    הסמל האישי של ricardo31

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    0
       נקודות יוניק
    13
    כותרת ההצעה: יעילות האיונטים

פירוט ההצעה: אני חושב שזה לא בסדר שעושים את האיונטים בלורנסיה כל פעם איונט אחר יש שם כרגע יש תיבות שנופלות שם
    צריך לעשות את האיונטים האלו לשחקני האליט פלוס הרי יש מפה ארנה אליט שהיא ממש גדולה אבל יש בה מלא ספוטים קטנים צריך לעשות את המפה הזו לאיונטים לשנות את הספוטים נגיד מפלצות מיוחדות שיפילו תיבות קלאסיק ועוד סוג שיפילו תיבות פרמיום ועוד סוג למפתחות וגם עוד סוג לתיבות קונדון+6 וככה יותר שחקנים ירצו גם לעשות אליט פלוס זה גם יתרום לשרת וגם יתן למי שהשקיע בשרת דרך להשיג דברים צריך לעלות שם את הדרופ של היהלומים המיוחדים וגם את הדרופ של העוגנים ככה שלשחקני אליט פלוס יהיה מה לעשות חוץ מאימונים וגם להתאמן שם זה לא שונה מארנה אותם מפלצות צריך לעלות את האקספי או לשנות את המפלצות ליותר טובות או להגדיל את הספוטים כי בארנה יש ספוטים של מלא מפלצות ובאליט פלוס יש ספוטים של 5 מפלצות זה לא הגיוני כבר ועוד משהו האיונטים של טירת הכאוס וטירת הדם צריך לשנות את הפרס שלהם במקום שזה יביא קלאסיק שיצא פרמיום גם ככה יש דרופ של תיבות בלורנסיה אז שיהיה לפחות שווה להיכנס לאיונטים וגם ליצר חייות כמו שיש לאקספי שיהיה חיות לדרופ שמעלות את המזל שיצא משהו יותר מהר וגם זה חייה אנשים לא ירצו להשאיר איתה אפקי כי מישהו ירצח להם אותה אז גם יהיה בזה סחר אשמח שתקחו את כל מה שכתבתי ותחשבו על זה

תמונה (במידה ויש):

מפקח משחק - GI
    הסמל האישי של JobNick

שם פרטי
    Adi
       כינוי במשחק
    JobNick
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    God's
       לייקים ❤
    64
       נקודות יוניק
    2082
    כותרת הצעה: הצעת ייעול שתעזור לחדשים בעיקר

פירוט ההצעה:
    היי לאחרונה חשבתי על כמה הצעות ייעול,
    דבר ראשון, בכל מוצרים שצריך לאסוף כמה מהם נניח Sailors anchor וכל מוצר בסגנון כשלוחצים על הבוט הוא רק אומר אם אין אז שחסר ואם יש זורק לך תיבה, לפי דעתי ניתן להוסיף כמות נוכחית בinventory נניח 44/55 ואז יהיה הרבה יותר קל לעקוב.
    דבר שני, אותו הדבר במשימה רמה 3 של כנפיים בבאגלס עם המפלצות, שיהיה כתוב למעלה כמה מפלצות מכל סוג הרגתי 17/20 והשם של המפלצת הרלוונטית או משהו בסגנון.
    תודה רבה ומקווה שתיישמו

תמונה (במידה ויש): אין

הסמל האישי של Asif

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    5
       נקודות יוניק
    80
    הצעה רלוונטית למשחק:

1. התכשיט של הexcellent כרגע מיותר שמתם את כל הסטים הרגילים בחנות קרדיטים
    במקום שאנשים ירימו סט אקס וישפרו אותו יעדיפו פשוט לקנות
    מה ההצעה שלי?
    להוסיף מפה או דרופ באיזה מפה
    שיפלו חלקי סטים אקסים מהעונות הקודמות שכבר אי אפשר להשיג

עוזר בעלים אמיו יוניק
    הסמל האישי של Omer

שם פרטי
    עומר
       כינוי במשחק
    Omer
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Admins
       לייקים ❤
    915
       נקודות יוניק
    2304

קהילה יקרה,
    אני גאה להציג שינוי משמעותי בפורמט האשכול ובהתייחסות כלפי ההצעות שלכם!
    לאורך זמן הוגשו כבר בקשות רבות עם הצעות לייעול, חלקם מעולות וחלקם לא רלוונטיות או לא ניתנות לביצוע ואף חלקם כבר בפיתוח \ כבר נכנסו לשרת!
    החלטתי לקחת את המושכות ולתקן את הנושא שעד כה לא הגבנו באשכול הזה ועידכנו אתכם מה קרה עם ההצעות כי אני באמת חושב שמגיע לכם ההתייחסות על ההצעה שרשמתם

אבל אני מבקש 2 דברים:
    -להגיב מעתה והלאה רק הצעות רלוונטיות, לא דברים מוגזמים ולא ברי ביצוע כמו: להעביר את השרת לעונה 8, כי זה משהו שבחיים לא יקרה (סתם רשמתי דוגמה מוגזמת)
    -דבר שני זה לעבור על הקובץ דוקס שפתחתי עבורכם לפני שאתם מציעים פה הצעות חדשות ולוודא שאתם לא חוזרים על הצעות שכבר נכנסו \ נדחו ע"י ההנהלה הבכירה - וזאת כדי למנוע כפוליות וספאם מיותר באשכול.

אז הפורמט השתנה כמו שאמרתי ומעתה והלאה על כל הצעה שהגבתם והיא התקבלה - תזכו בפרס סימלי מאיתנו!
    כפי שמצויין באשכול:

"הפרסים האפשריים הם לרוב סימליים, אך אם ממש התלהבנו מההצעה שלכם תוכלו לזכות גם בפרסים מוגדלים ונחמדים מאוד!
    רוב הפרסים שיחולקו על הצעות שהתקבלו יהיו:
    מטבעות יוניק [UC] | קרדיטים | נקודות פורום | חפצים במשחק"

אז שיהיה בהצלחה לכולם, אנחנו כאן כדי לשמוע אתכם ולשפר מה שצריך
    #לכניסה לקובץ שמציג בו את הסטטוס הצעות שלכם לחצו עליי#

6. המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של Omer:

JobNick (06-07-24)

הסמל האישי של Nameless

דמות
    לוחם אפל
       לייקים ❤
    7
       נקודות יוניק
    88
    אהלן הצעה שלי זה אולי להפוך את החיות מחמד ליותר רלוונטי יש היום הרבה חיות שאין להם משמעות אז אולי לעשות שילוב במכונת הכאוס של החיות לחית אקספי או כמו באיוונט שצריך לאסוף אז נגיד 10 חיות=חיית אקספי
    הצעה שניה
    שמדרופ של הקופסאות או זיקוק/לב אוהב יצא גם יהלומים חדשים זרקתי כל כך הרבה ולא יצא לי עדיין כלום אז לא יודע אם רלוונטי
    הצעה שלישית לפורום הוספת אופציה בחנות שכל כמה שעות אפשר להכנס לקנות וזה יתן בין נקודה~3
    הצעה נוספת זה בקשר לuc לשנות את המחיר לאופציה שמי שונה יותר מרוויח עכשיו לדוגמה מי שקונה ב50 דולר מקבל
    620 ומי שקונה ב100 מקבל 1250 שהבדל זה 10uc
    נערך לאחרונה על ידי Nameless; 06-07-24 בשעה 15:55.

מפקח משחק - GI
    הסמל האישי של JobNick

שם פרטי
    Adi
       כינוי במשחק
    JobNick
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    God's
       לייקים ❤
    64
       נקודות יוניק
    2082
    היי
    חשבתי לאחרונה על כמה שדרוגים,
    שדרוג של האיוונט איסוף ראשי סמוראי, אני מעריך שאתם מכירים מערכת של איסוף Rena אז במקום שזה ייתפוס לי חצי תיק שזה ייתן "להפקיד את הראשים" ואני נותן אפשרות נוספת, כמו claw of beast שאוספים עשר וזה תופס מקום אחד בתיק.

לגבי הסחר , אפשרות למכור חפצים פשוטים + הכל תמורת קרדיטים. בטח אתם חושבים שזה רעיון לא משהו אז כל העניין זה להשמיש את הבחור שמוכר ב300 קרדיט חרב רנדומלית, אני פעם שמתי על זה 5 נקי ויצא לי רק זבל שפשוט מכרתי לחנות,
    אולי האחוזים לא היו לצידי או שהם פשוט נמוכים, אבל הייתי שמח למכור ולהחזיר חלק מהקרדיטים (זה במיוחד לחדשים ולא מדובר על 100 קרדיט אולי 20 קרדיט לחרב)

רעיון נוסף הוא מתנת "יום הולדת" לשחקן כלומר שחקן שמתמיד ונשאר שנה בשרת יקבל נניח כנף יום הולדת או משהו כזה (כמובן להגביל את זה למשתמש אחד לבן אדם כמו ה/gift) אגב אפשר לעשות אחת גם לחצי שנה ושנתיים וכדומה לזה(אמיו יוניק הרי כאן להישאר <3 ).

להוסיף אפשרות של אופציה סגולה לעוד חרבות, אין בזה הרבה התעסקות רק לשנות רמה מינימלית של חרבות ל380+ וזהו (לדוג' החרבות החדשות של כל עונה (גלייסר סמוראי ועוד) ).

במפות האליט יש משהו מעט לא ברור , בסוף המפה יש חלק מואר כאילו שנועד לעשות Teleport , הרעיון הוא שאם הגעתי עד סוף מפת אליט 2 אני רוצה לעבור ל3 וככך הלאה (אני חדש באליט ולא יודע אם זה אפשרי )

בנוסף במפות האליט יש בגדול 3 ספוטים טובים וחוץ מזה כל שאר הספוטים לא משהו (עדיף ארנה) אולי להוסיף עוד נקודה של מפלצות חזקה.

דבר אחרון שאני גם לא יודע אם אפשרי זה הוספת יהלום חדש לשרת, שכל הייעוד שלו הוא כנפיים , מה הוא יכול לעשות? (כמו בהרמוני שיש הרבה אפשרויות שיכולות לצאת לנשק או חלק סט ככה יהיה גם בכנף)
    לדוג' אפשרות של הוספת % אקספי, הוספת % דרופ ואולי אפילו אופציה לקרבות (אולי זה יהיה ניתן רק בכנפיים ספציפיות (כנף יוניק? ) )

בקיצורררר השקעתי על זה שעתיים מקווה שאני אקבל משהו <3

מנהל ראשי לשעבר
    הסמל האישי של Rotem

שם פרטי
    רותם
       כינוי במשחק
    Pro
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Gods
       לייקים ❤
    109
       נקודות יוניק
    479
    כותרת ההצעה: הוספת שורת יתרת קרדיטים מטבעות יוניק ומטבעת סייג' לתיק השחקן

פירוט ההצעה: חשבתי על זה בדיוק עכשיו שאולי כדאי להנגיש קצת יותר את בדיקת יתרת הקרדיטים , מטבעות היוניק , מטבעות הסייג' ונקודות הרפתקאות. הדרך לבדוק את כולם באותו זמן כיום היא באמצעות פקודת ה-INFO שלדעתי אמורה לשמש
    כדי לבדוק את המידע על שחקנים אחרים ולא על הדמות שעליה אתה משחק. היה נחמד אם היה ניתן להוסיף שורה מעל / מתחת לשורת ה-ZEN שקיימת כיום בתיק השחקן בה יהיה רשום מספר הקרדיטים מטבעות היוניק ומטבעות הסייג'

תמונות להמחשה:

𝑀𝓎 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎
    Power Duel General Pro Dimension Beautiful Soul

10. 2 המשתמשים הבאים אהבו את התוכן של Rotem:

Elad (07-08-24), JobNick (07-07-24)

קוסם וסוחר השנה לשנת 2023
    הסמל האישי של SkyLooxx

כינוי במשחק
    Audio
       דמות
    קוסם אפל
       גילדה במשחק
    Dragons
       לייקים ❤
    17
       נקודות יוניק
    37
    שם במשחק : Audio
    ההצעה : פרס לטופ 3 resets באתר בכל סוף עונה
    לדוגמא :
    מקום ראשון : אליט פלוס לעונה החדשה
    מקום שני : אליט רגיל
    מקום שלישי : 50 uc
    כמובן שהפרסים יכולים להשתנות אך לדעתי יש לתגמל את הטופ 3 הרעיון לשמור על התחרות גם אחרי 100 resets

עוזר בעלים אמיו יוניק
    הסמל האישי של Omer

שם פרטי
    עומר
       כינוי במשחק
    Omer
       דמות
    לוחם אפל
       גילדה במשחק
    Admins
       לייקים ❤
    915
       נקודות יוניק
    2304
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rotem צפיה בהודעה
    כותרת ההצעה: הוספת שורת יתרת קרדיטים מטבעות יוניק ומטבעת סייג' לתיק השחקן

פירוט ההצעה: חשבתי על זה בדיוק עכשיו שאולי כדאי להנגיש קצת יותר את בדיקת יתרת הקרדיטים , מטבעות היוניק , מטבעות הסייג' ונקודות הרפתקאות. הדרך לבדוק את כולם באותו זמן כיום היא באמצעות פקודת ה-INFO שלדעתי אמורה לשמש
    כדי לבדוק את המידע על שחקנים אחרים ולא על הדמות שעליה אתה משחק. היה נחמד אם היה ניתן להוסיף שורה מעל / מתחת לשורת ה-ZEN שקיימת כיום בתיק השחקן בה יהיה רשום מספר הקרדיטים מטבעות היוניק ומטבעות הסייג'

תמונות להמחשה:

ציטוט נכתב במקור על ידי SkyLooxx צפיה בהודעה
    שם במשחק : Audio
    ההצעה : פרס לטופ 3 resets באתר בכל סוף עונה
    לדוגמא :
    מקום ראשון : אליט פלוס לעונה החדשה
    מקום שני : אליט רגיל
    מקום שלישי : 50 uc
    כמובן שהפרסים יכולים להשתנות אך לדעתי יש לתגמל את הטופ 3 הרעיון לשמור על התחרות גם אחרי 100 resets
    היי,
    אחלה הצעות - אבל שימו לב ששניהם הוצעו כבר ע"י שחקנים בקהילה - ניתן לראות בסטטוס
    ושניהם בתהליכי פיתוח כבר.

מידע על האשכול

משתמשים שגולשים באשכול זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •