שיר מעולה שלהם תודה ,
שיר מעולה שלהם תודה ,
אחלה של שיר תודה ששיתפת
לי אישית יצא לכהן איתכם ביחד בתפקידים , הכרתי 2 אנשים רציניים בעלי מוטיבציה , הבאתם לצוות רק טוב ותמיד הייתם זמינים לכל בעיה או שאלה שהייתה לנו המפקחי פורום , אני רוצה לברך אתכם ולהגיד לכם כל הכבוד...
כמו שאתם יודעים העונה החדשה יצאה אתמול (אם אני זוכר נכון)איך אתם מתרשמים מכל הדברים שיצאו גם לחג וגם העונה החדשה וכו' ?אני חושב שהפעם הם שיחקו אותה בגדול , הייתה בי התרגשות כאילו שרת חדש נפתח אף פעם...
פשוט מטורף כמה אירועים חדשים יש בכמה חודשים , בתור מנהל בקהילת האמיו הרבה שנים אף פעם לא ראיתי שרת שמוציא כל כך הרבה דברים בעת ובעונה אחת , שאפו מטורף לכם
תודה על ההזדמנות להיות מנהל בכיר , מבטיח...
רק בעונה הנוכחית סידרתי מעל 4 שחקנים כוללים הכל החלפתי עשרות סטים והתחלתי במסחר עם שחקנים רק עם דברים מהבאטל פס זה באמת משמעותי אם משקיעים מקבלים תמורה טובה ומי שמשקיע הרבה והולך גם על האליט יכול...
תודה על ההזדמנות מבטיח לא לאכזב ,
בהצלחה לאור ורמי בתפקידים החדשים בטוח שתצליחו לעשות אותם כמו שצריך , אחלה עדכונים ותחזוקה , תהנו חברים
קטלני אתה
מעטים הגיעו למקום שבו אתה נמצא כרגע , הערך את עצמך ודפוק לעצמך בעיטה על השכם לוחם אמיץ .
מדריך שיעזור להרבה שחקנים , המשך כך אחי סחתיין
נראה דיאל סוס
בהצלחה לעוד אחי
לא אאכזב , תודה על ההזדמנות ובהצלחה לכולם :)
העתיד של השרת לא תלוי רק בצוות , הוא תלוי בקהילה הקיימת גם ואני חושב שיש כאן קהילה טובה שיכולה לעזור לפיתוח העתידי של השרת , השרת כבר מצליח לפי דעתי , יש בו פעילות מרובה כל הספוטים תפוסים בכל שעות...
5-10 כולל תוספי תזונה וכו'
טיפשים בלי הפסקה סרט מטופש ללא ספק
דיון פורה .
מעדיף את מה שיש עכשיו , שכל אחד יעשה מה שטוב לו , אמונה בכפייה לדעתי זאת לא אמונה אמיתית
אתה יכול להגיע למצב של אמונה אמיתית רק אם זה בתוך הלב שלך ואתה עושה את זה מכוונה אמיתית של עצמך ולא שכופים...
מגיל 14 במטבחים ומסעדות\בתי מלון
יש כמה מיתולוגיים שאני יכול לספור על יד אחת מכל הזמנים
אבל אם מדברים על עכשיו ועל השרת הזה בפרט אני יכול להגיד שעידן קילר הרשים אותי במיוחד , לא סתם הוא ביקי השנה או סוחר השנה וואטאבר , הבנאדם...
רמה בינונית כי אני חצי מרוקאי אז חייב קצת דברים נגד עין הרע וכל זה
דיון פורה .
שיהיה הרבה מזל טוב אחי נביא לך 100 קרדיט מתנת חתונה D:
לנושא - זה לא נראה כרגע באופק חתונה , כרגע אני מפסק זמן בכל מה שקשור לזוגיות , אין לי ממש זמן לטפח ולהשקיע בדבר הזה
אבל אני מאמין שבעתיד...
באמריקה הרי זה משחק שמאוד הולך , זה כמו כדורגל שם ואפילו יותר
השאלה היא האם גם בארץ זה יכול ללכת ?
לדעתי לא כי אנחנו לא בנויים לשחק עם אלות זה מסוכן מדי
ולדעתכם ?
דיון פורה .
לא לאבד תקווה
זמר מעולה
אני בעיקרון טבח הרבה שנים , רציתי להתקדם לשף אבל שהבנתי שהענף בקריסה ושאין כבר יורשים החלטתי לעשות הסבת מקצוע וכרגע אני עובד מהבית ..
עדיין כמובן לא עוזב את תחום הבישול , זה נשאר תחביב מאוד גדול...
1 סלאש
2 שיסוע\ציקלון
3דקירה
1QQ2W3EEE1QQ2W3EEE1Q2W3EEEE
משהו בסגנון
אחד הטובים שלו תודה ששיתפת .